Найдовше волосся шоу-бізнесу: спливли архівні кадри Олега Винника до того, як він зістриг шевелюру (ФОТО)

Відомий український музикант Олег Винник раніше виглядав дещо по-іншому. В артиста була довга шевелюра, яка сягала нижче пояса. Таким волоссям не може похизувати ніхто з вітчизняного шоубізу

Олег Винник, відомий український співак і музикант, після початку повномасштабної війни зник з інформаційного простору. Втім, це не означає, що про артиста забули його шанувальники. У мережі постійно згадують про головного вовка країни, а також показують архівні кадри, на яких він – головний герой.

На опублікованій у мережі фотографії знаменитий український артист зображений у своєму класичному образі для концертів – білій сорочці та чорній шкірянці. На голові знаменитості можна помітити довге біляве волосся. Воно належить одній з бек-вокалісток відомого українського співака. Прямо під час концерту артист вирішив приміряти новий образ, а папараці його підловили.

Олег Винник із довгим волоссям спричинив справжній фурор на сцені

Втім, пізніше артистові довелось “обстригти” довгі кучері – відпустити свою колегу та повернутись до свого звичного амплуа. Шанувальники запам’ятали Олега Винника з волоссям, що трішки вище плечей. Втім, ефектна зовнішність артиста та його особлива чарівність завжди привертали до нього увагу людей навколо.

За останні півтора року артист доволі сильно змінився. Відомий український співак Олег Винник відпустив волосся, яке давно не підстригав – тепер натуральна шевелюра артиста красиво падає на його плечі. Крім того, волосся з’явилось і на обличчі зірки. Тепер в Олега Винника є коротенька борода.

Як Олег Винник виглядає сьогодні – артист живе та лікується у Німеччині
Як Олег Винник виглядає сьогодні – артист живе та лікується у Німеччині

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни навколо відомого українського артиста спалахнув справжнісінький скандал. Знаменитість буквально зник з інформаційного простору, тому спільнота швидко почала з’ясовувати, куди подівся головний вовк країни. Виявляється, весь цей час артист перебував за кордоном, звідки й займався волонтерством. Причиною цьому є поганий стан здоров’я зірки, через який він потребує лікування.

Популярне

Подібні новини