Алла Мазур оновила стиль та зробила блакитне волосся на ультракороткий їжачок: смілий хід у 57 (Відео)

Ведуча Алла Мазур завжди була новаторкою і у стилі, і у професії. Ведуча оновилася до Дня незалежності та продемонструвала стильний образ з новим відтінком волосся.

Телеведуча каналу “1+1” Алла Мазур приголомшила шанувальників несподіваним зовнішнім виглядом до Дня Незалежності. Нещодавно вона освіжила стрижку та підфарбувала волосся.

Та, схоже, після відвідування салону краси Алла Мазур лишилася з неймовірно креативним відтінком волосся — блакитним! Такий тон став абсолютно унікальним і вразив своєю несподіваністю. Варто відзначити, що цей нестандартний відтінок ідеально складається з її синім костюмом, створюючи цікавий і вишуканий образ. Вбрання ще більше відтіняє зачіску зірки та освіжає її обличчя. Доповнила аутфіт селебріті сірим смокі-айз.

Алла Мазур пофарбувала волосся і отримала синій відтінок

Алла Мазур завжди славилася своєю сміливістю та експериментами зі своїм виглядом, і ця зміна не стала виключенням. Ще у молодості вона предстала перед глядачами з вогняно-помаранчевою стрижкою, згодом спробувала каштанове каре, а після 2019-го перейшла на платиновий їжачок. Фанати активно обговорюють новий стиль ведучої, виражаючи своє захоплення та підтримку в коментарях до її соціальних мереж:

  • “Ви НЕРЕАЛЬНО ГАРНА ЛЮДИНА”
  • “В мене мрія зустріти вас в своєму житті!!!!”
  • “Одна єдина та найкраща”
Алла Мазур є взірцем журналістської діяльності
Алла Мазур є взірцем стилю

Не можна відкидати той факт, що Алла Мазур завжди готова до нових експериментів та змін навіть у 57 років, і ця несподівана деталь, як блакитнуватий відтінок волосся, в її зовнішності лише підтверджує її творчу натуру та характер. Усі з нетерпінням чекають подальших вражаючих образів від цієї яскравої ведучої.

Нагадаємо, що найбільші зміни у зовнішності зірки відбулися після її одужання від онкохвороби.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини