Ксенія Мішина вперше показала свого батька: тепер зрозуміло, чому актриса покохала високого Олександра Еллерта

Відома українська актриса Ксенія Мішина вперше показала свого батька своїм шанувальникам. Знаменитість опублікувала світлину з батьками з відпочинку за кордоном

Ксенія Мішина, відома українська актриса, давно здобула свою популярність. Сьогодні зірка продовжує професійну діяльність, а також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Так, знаменитість часто ділиться зі своїми підписниками цікавими фотографіями та розповідями про те, що відбувається в її житті.

Так, наприклад, нещодавно актриса відправилась на відпочинок в Ізраїль. У поїздку вона з собою взяла свого сина Платона. Знаменитість приїхала до своєї прабабусі, а заодно зустрілась зі своїми мамою та батьком. Світлинами з найріднішими актриса поділилась у своєму Інстаграм-блозі. Ксенія Мішина вперше в житті показала, як виглядає її рідний тато.

Ксенія Мішина вперше в житті показала свого батька шанувальникам
Ксенія Мішина вперше в житті показала свого батька шанувальникам

На опублікованих кадрах можна побачити, що батько відомої української актриси має високий зріст і статну зовнішність. Разом сім’я відпочила в одному з міст Ізраїлю. Ксенія Мішина з батьками та сином Платоном прогулялись різними цікавими туристичними місцями та насолодилась компанією одне одного.

З яскравих усмішок і щасливих виразів обличчя можна зробити висновок, що знаменита українська актриса та її рідні люди дуже раді нарешті побачити одне одного. Батьки Ксенії Мішиної після 2014 року проживали у Криму, тому зіркова родина бачилась не так часто, як хотіла би.

Як виглядають батьки відомої української актриси Ксенії Мішиної
Як виглядають батьки відомої української актриси Ксенії Мішиної

Нагадаємо, що раніше відома українська актриса Ксенія Мішина брала участь у реаліті-шоу “Холостячка”. У рамках проєкту знаменитість познайомилась зі сценаристом і коміком Олександром Еллертом. Він став переможцем першого сезону реаліті та деякий час зіркова пара зустрічалась. Втім, врешті-решт знаменитості розлучились. Неозброєним оком видно, що за зростом Еллерт схожий на батька своєї колишньої дівчини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини