Скромний малюк на відпочинку в Трускавці: у мережі спливло дитяче фото Віктора Павліка 52-річної давнини

Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова показала його дитячі фотографії. Яким був знаменитий артист, коли був маленьким?

Відомий український музикант Віктор Павлік давно здобув шалену популярність серед своїх прихильників. Так, про новини з життя артиста його шанувальники дізнаються, зокрема, з блогу його молодої дружини Катерини Репяхової. Нещодавно обраниця Віктора Павліка показала його архівні фотографії, зроблені 52 роки тому.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дружина відомого українського музиканта розмістила світлину, на якій Віктор Павлік позує у національному вбранні на тлі однієї з будівель курортного містечка. Маленький артист виглядає дуже скромним, але водночас милим. Катерина Репяхова замилувала шанувальників чудовим архівним кадром свого чоловіка.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала дитячі фото чоловіка
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала дитячі фото чоловіка

На опублікованій фотографії відома українська блогерка та бізнесвумен показала свого чоловіка 52 роки тому на тлі великої будівлі, розташованої у Трускавці. Віктор Павлік позує у гуцульському національному вбранні, а на його обличчі можна побачити спокійний вираз. На фотографії вказана дата, коли його було зроблено – 1971 року.

Світлину зробили найімовірніше батьки відомого українського музиканта, коли вони відвідали українське курортне місто з ціллю відпочити. Віктор Павлік тоді був зовсім маленьким – йому було всього 5 років.

Катерина Репяхова показала дитячі фото свого чоловіка Віктора Павліка
Катерина Репяхова показала дитячі фото свого чоловіка Віктора Павліка

Нагадаємо, що Трускавець з самого дитинства відвідувала і дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка. Раніше знаменитість розповідала, що вона їздила на відпочинок на курорт з самого малку, тому швидко полюбила це місце. Ба більше, блогерка тепер привчає і сина Михайла від Віктора Павліка до відпочинку в Трускавці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини