Остапчука не впізнати, а Полтавська – вражає красою: шоумен показав, як він та його дружина виглядали у школі

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук показав, як він та його дружина Катерина Полтавська виглядали багато років тому, коли навчались у школі

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. У своєму блозі знаменитість часто згадує про свою зіркову обраницю Катерину Полтавську, з якою почав стосунки ще минулого року. Так, наприклад, нещодавно Володимир Остапчук показав, як вони з коханою виглядали багато років тому, коли навчались у початковій школі.

На своїй Інстаграм-сторінці Володимир Остапчук розмістив фотографії, які було зроблено, коли він та його дружина навчались у перших класах. Оскільки між закоханими чимала різниця у віці, світлини зняли у зовсім різні часи. На опублікованих фотографіях можна помітити, якими були зірки до того, як виросли та стали такими популярними.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська ймовірно одружились на початку цього року
Володимир Остапчук і Катерина Полтавська ймовірно одружились на початку цього року

Володимир Остапчук і Полтавська у школі

У своєму Інстаграм-блозі відомий український шоумен розмістив фотографію, на якій продемонстрував свою зовнішність і зовнішність своєї дружини у зовсім юному віці. Володимира Остапчука дуже важко впізнати на світлині, адже з віком його обличчя дуже сильно змінилось. А ось Катерина Полтавська залишилась схожою на себе.

Втім, найбільше, що притягує до себе увагу – не той факт, що Катерина Полтавська за роки дорослішання майже не змінилась, а те, що у дитинстві вона мала буквально магічну красу. З часом зовнішність зіркової обраниці лише покращувалась та ставала все привабливішою.

Володимир Остапчук показав, як він та його дружина виглядали на початку року
Володимир Остапчук показав, як він та його дружина виглядали на початку року

Нагадаємо, що відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук раніше був одружений з Христиною Горняк, втім зіркова пара розійшлась восени минулого року. Майже одразу після розставання з другою дружиною шоумен почав стосунки з Катериною Полтавською.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини