Не виглядає на свій вік: 38-річна Тіна Кароль показала домашні світлини без макіяжу та салонної укладки

Відома українська співачка Тіна Кароль показала, як вона виглядає вдома без салонної укладки та макіяжу. Зірка опублікувала світлини в асболютно домашньому образі

Тіна Кароль, відома українська співачка, крім своєї основної професійної діяльності, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто ділиться зі своїми підписниками цікавими фотографіями та дописами. Так, наприклад, нещодавно зірка опублікувала домашні світлини, на яких позувала без краплі макіяжу та зі звичайною зачіскою.

В Інстаграм-блозі Тіни Кароль з’явились кадри, на яких можна побачити, як зірка проводить час вдома. Спершу знаменитість показала селфі, на якому фанати звернули увагу на ідеальну шкіру артистки. Тіна Кароль не виглядає на свій реальний вік – 38 років. Відома українська співачка має набагато молодший вигляд.

Тіна Кароль показала, як виглядає в реальному житті без макіяжу та укладки
Тіна Кароль показала, як виглядає в реальному житті без макіяжу та укладки

Пізніше знаменитість продемонструвала свій образ на повний зріст. Тіна Кароль сфотографувалась у дзеркалі. Зірка української естради була одягнена у білу кофтинку з ґудзиками та комірцем, а доповнила такий “верх” артистка білими штанами та незвичайними прикрасами – на шиї Тіни Кароль було масивне кольє.

До слова, в руках відома українська співачка тримала яблуко, вирощене у своєму власному саду. Знаменитість має чималий город, в якому власноруч вирощує багато популярних культур. Крім усього іншого, там ростуть і полуниці, і капуста, і багато іншого корисного та смачного.

Тіна Кароль продемонструвала, як виглядає без макіяжу та красивої укладки
Тіна Кароль продемонструвала, як виглядає без макіяжу та красивої укладки

Фотографії знаменитість опублікувала на своїй особистій Інстаграм-сторінці. Втім, свіжі світлини відома українська співачка залишила без підпису – просто потішила шанувальників новими фотографіями себе у домашній атмосфері.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини