Зірки з втомленим типом старіння: обличчя Наталі Могилевської, Лідії Таран та Наталії Сумської зблизька (ФОТО)

Професія артиста вимагає завжди виглядати на висоті, незалежно від настрою, віку і будь-чого іншого. Однак роки даються взнаки і перші ознаки старіння зазвичай проявляються на обличчі.

Кожна жінка мріє залишатися молодою і гарною якомога довше. Втім, так вже склалося, що не завжди вдається відтягнути цей момент подалі. Все залежить від генетики та особливостей овалу обличчя.

Пластичний хірург Андрій Якобчук виділяє 5 типів старіння обличчя. Це дрібнозморшкуватий, деформаційний, м’язовий, втомлений і комбінований. Розрізнити так званий втомлений тип можна по вираженим носогубній складці, складці на підборідді та провисанню шкіри над кутом нижньої щелепи, тобто коли з’являються брилі. Детальніше про це та як боротися з такими ознаками старіння дізнавайтесь у відео:

А також пропонуємо подивитись на українських зірок, які уникають втручань ін’єкційних косметологів та пластичних хірургів у своє обличчя, маючи втомлений тип старіння.

Лідія Таран

Телеведуча Лідія Таран, якій вже за 40, завжди вражала глядачів своєю натуральною красою. Зіркова журналістка з легкістю показується перед підписниками без макіяжу. На одному з її фото без косметики можна помітити, що стає все більш вираженою носогубна складка та втрачає пружність овал обличчя.

У Лідії Таран з'являються брилі на обличчі
У Лідії Таран з’являються брилі на обличчі

Наталія Сумська

Акторка Наталія Сумська, на відміну від своєї молодшої сестри Ольги, прихильниця натуральної краси, тому пластика та ін’єкційне омолодження для неї табу. У зірки саме той тип обличчя, при якому з віком починають обвисати щоки. Незважаючи на це, артистка дуже органічна у своєму віці та отримує багато компліментів від публіки.

Наталія Сумська має втомлений тип старіння
Наталія Сумська має втомлений тип старіння

Наталія Могилевська

48-річна Наталія Могилевська в Інстаграмі зазвичай виглядає бездоганно, оскільки вміє користуватися фільтрами і фотошопом, а на зйомках, де приховати недоліки можна тільки макіяжем помітно, що у зірки почали з’являтися вікові зморшки та шкіра потроху втрачає пружність.

У Наталії Могилевської помітна носогубна складка
У Наталії Могилевської помітна носогубна складка

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини