Камалія виховувала не близнят: зірка показала, наскільки різними стають з віком Арабелла і Мірабелла

Співачка Камалія показала, як виглядають зараз її дочки Арабелла і Мірабелла, який чимало прихильників вважають близнятами. Зірка довела, наскільки різні дівчинки.

Знаменита співачка Камалія приємно здивувала своїх шанувальників нещодавно, коли поділилася світлинами своїх доньок на своїй сторінці в соціальних мережах. На знімках видно, наскільки різні стали її дівчатка Арабелла і Мірабелла з віком.

Камалія показала, як виросли її дочки від Мохаммада Захура

Арабелла і Мірабелла — це найбільші скарби Камалії та її чоловіка, бізнесмена з Пакистану Мохаммада Захура. Незважаючи на те, що їхні маленькі принцеси народилися в один день, вони ростуть і розвиваються в дуже різних напрямках. Вже з 10-річного віку наступниці зірки намагалися проявляти індивідуальність. Це було невимушено та зовсім по-дитячому: робили різні зачіски, намагалися вбиратися у несхоже вбрання. Зараз природа сама повеліла вже так, що пані Захур ростуть і змінюють зовнішність. Навіть зріст вже різний!

Цими фотографіями Камалія поділилася зі своїми підписниками, наголошуючи, що кожне дитя, яке зараз переживає морок війни має повернутися обов’язково додому і відчути радість від найбільш безтурботних батьків.

“З першим днем осені, з 1 вересня! Молюся, щоб усі українські дітки дуже скоро повернулися в рідну школу в мирній Україні”, — написала вона в підписі до фотографій.

Камалія не раз висловлювалася, як важливо підтримувати і надихати своїх дітей у виявленні їхнього потенціалу та розвитку у світі, де різноманітність інтересів та талантів вітається. І її родинна історія є яскравим прикладом того, як кожна дитина може розквітнути унікальним способом.

Нагадаємо, що для співачки дівчата стали первістками, а ось Мохаммад Захур також має наступників від колишнього шлюбу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини