Алан Бадоєв показав свою дочку, яку народила йому колега: дівчинка — супер-копія свого знаменитого тата

Алан Бадоєв чи не вперше показав, якою красунею виросла її дочка. Як звати наступницю режисера, скільки їй років? Дізнайтеся все про зіркову дитину.

Український режисер Алан Бадоєв здивував шанувальників рідкісними світлинами своєї 18-річної доньки Лоліти, яка неабияк схожа на свого талановитого батька. Знаменитий режисер, відомий своїми роботами в кіно та музичних кліпах, рідко ділиться особистими моментами свого життя з громадськістю, а тому ці кадри стали особливо цінними для його фанатів.

Лоліта народилася в унікальному об’єднанні таланту та краси — у шлюбі Алана Бадоєва та Жанни Бадоєвої, яка теж є відомою у світі мистецтва. Зокрема цей легендарний тандем подарував світові унікальний формат тревел-шоу “Орел і Решка”. На світлинах, які відомий чоловік опублікував у своєму офіційному Instagram-акаунті, його дитина засяяла в усій своїй гармонії та неймовірній подібності до батька.

Алан Бадоєв вразив мережу своєю підрослою дочкою від колеги

Завдяки цим фотографіям фанати Алана Бадоєва мають можливість побачити, яким чином генетика обдарувала цю молоду красуню властивостями, що зробили б її гідною спадкоємицею великого імені свого батька. Здавалося б, ця молода дівчина має усі передумови стати ще однією зіркою у світі мистецтва, але поки легендарний тато не розкриває, чим займається його наступниця.

Алан Бадоєв вразив мережу своєю підрослою дочкою від колеги

Ну, а з її мамою у режисера стосунки не склалися. У 2012-му році подружжя вразило всіх новиною про те, що вирішили розлучитися. Всі прихильники були ошелешені, адже ніхто і не міг тоді подумати, що така потужна пара, які працювали разом на великому телевізійному проєкті, виховували разом дочку та сина від попереднього шлюбу Жанни, могла розійтися.

До речі, Алан полишив і “Орел та Решку” у 2012-му році, а його замінив Андрій Бєдняков, який ще не раз буде з’являтися у шоу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини