Настя Каменських показала обличчя без макіяжу: ще не народжувала, а вже з “гусячими лапками” і пігментацією

Настя Каменських, яка завжди вражала неймовірною вродою, показала своє обличчя зблизька. Показуємо, як зірка показала, що з роками змінилася та не соромиться свого природного вигляду.

Краса — серед нас, і дружина Потапа це точно доводить, прийнявши себе натуральною. Вона вразила своїх прихильників природною красою та відвертістю, поділившися відео, на якому вона позує без гриму та ретуші на своєму обличчі. Знаменитість показала, що вже у 36 років має зморшки “гусячі лапки” та пігментацію на шкірі, і ці щирі кадри викликали шалений інтерес серед її фанатів. Цікаво, що раніше артистка розповідала, що під час повномасштабного вторгнення зверталася до згубних звичок.

Зірка показалася так, як прокидається вранці в натуральному вигляді, без косметичних втручань та фільтрів, які зазвичай характерні для блогерів у  соціальних мереж та зірок шоу-бізнесу. І хоча публікація була присвячена кулінарній майстерності артистки, все одно вся увага підписників була сконцентрована на вроді знаменитості.

У коментарях селебріті написали:

  • “Клас! Яка ж мила Настя”
  • “Настю, ти просто супер”
  • “А можна ще рецептів від вас? Ви така гарна”
  • “Треба спробувати. Дякую за рецепт! Настя, викладайте ще корисні рецепти”
  • “Дуже люблю, коли Настя така природна і домашня”
  • “Цей рецепт млинців із вівсянки виглядає дуже смачно! Ще не готувала, але вже планую спробувати завтра на сніданок. Дякую за натхнення!”
Настя Каменських опублікувала чуттєве фото з Потапом
Городник розповів, що потрібно висадити на городі після збирання врожаю

Завдяки цій відвертій публікації, Настя Каменських не тільки поділилася своїм хобі, а й підкреслила важливість прийняття себе такими, якими ми є, і виявила підтримку природної краси та індивідуальності. Ця щирість та відвертість вразили і вкотре підкреслили її статус як впливової лідерки думки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини