Втричі більші за долоню: Тіна Кароль показала врожай кабачків зі свого городу, які вирощувала власноруч

Відома українська співачка Тіна Кароль – талановита не лише на сцені, але й вдома. Знаменитість показала, який врожай їй вдалось виростити цього року

Тіна Кароль, відома українська співачка, давно стала однією з найпопулярніших персон вітчизняного шоубізнесу. Знаменитість починала свою кар’єру багато років тому. Нині артистка – не лише талановита представниця своєї професії, але і любляча мама та вправна господиня. Поміж нескінченними концертами та постійними робочими заходами Тіна Кароль знаходить час доглядати власний город.

Зірка живе у красивому будинку під Києвом. Свого часу нерухомість Тіні Кароль подарував її перший та єдиний чоловік Євген Огір, який помер після тривалої боротьби з онкологією. Там знаменитість облаштувала справжнє сімейне гніздечко, де виростила їхнього спільного сина Веніаміна Огіра. На прибудинковій території виявилось достатньо місця, аби облаштувати там город.

Тіна Кароль має власний будинок під Києвом, який їй подарував померлий чоловік
Тіна Кароль має власний будинок під Києвом, який їй подарував померлий чоловік

Коли артистка вільна від концертів і виступів, свої вишукані наряди вона ховає далі у шафу, а натомість – вбирається у звичайний домашній одяг і воліє доглядати за городом. Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Тіна Кароль показала, які на її ділянці цьогоріч вродили кабачки. Зірка продемонструвала, як у листі шукає велетні-цукіні, які хоче зірвати та покуштувати.

У своєму Інстаграм-блозі Тіна Кароль опублікувала коротке відео, на якому у густому листі кабачків намагається знайти плоди. Артистка обережно поплескала кабачки, демонструючи, якими добрими вони виросли.

Тіна Кароль показала, який врожай виростила на власному городі під Києвом
Тіна Кароль показала, який врожай виростила на власному городі під Києвом

Нагадаємо, що на городі у відомої української співачки Тіни Кароль  ростуть не лише кабачки. Знаменитість також вирощує на своїй ділянці огірки, помідори та чимало інших популярних культур. Крім того, в артистки є сад, де ростуть такі дерева, як яблуні, груші та персики. Окрему увагу Тіна Кароль приділяє вирощуванню різних прянощів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини