Оля Полякова вперше показала свого непублічного чоловіка Вадима: дужий красень, який 19 років живе з поп-дівою

Співачка Оля Полякова вразила всіх в Інстаграмі неймовірною щирістю. Зірка вперше за довгий час показала свого чоловіка та розкрила секрет, назвавши точно кількість років, проведених у шлюбі.

Українська поп-діва Оля Полякова вразила своїх шанувальників несподіваною відвертістю – вона вперше за довгий час показала свого немолодого чоловіка Вадима. Як зазначила Суперблондинка, пара разом уже цілих 19 років, а прихильників їхній шлюб вражає не тільки тривалістю, а й значною різницею у віці.

Патріотичний манікюр Олі Полякової
Оля Полякова замилувала мережу спільним фото з родиною

Вадим, що вже за віком отримав статус пенсіонера, зовсім не виглядає, як типовий дідусь, а вражає мужністю та привабливістю. Схоже, майже два десятиліття життя разом із красунею поп-іконою позитивно позначилися на його зовнішності. Подружжя разом пройшли немало випробувань, але їх кохання залишилося сильним та невразливим. Розлучала пару в тому числі і війна, коли на початку повномасштабного вторгнення артистка з дітьми виїздила в евакуацію, а її обранець став до оборони у лавах ТрО.

Фанати не приховують свого здивування великою різницею у віці, проте вони вітають пару з радістю та повагою за свій тривалий та щасливий союз. Вони вбачають у цьому прикладі справжнього кохання, яке переживає час та випробування. У коментарях із захопленням пишуть:

  • “Вадим ще ого-го!! А ви Оля з дівчатами просто королева!”
  • “Гарні! Вас четверо, а треба ще п’ятого”
  • “Прекрасна сім’я, сімейного вам щастя та благополуччя”
  • “Ви чимось навіть схожі з Вадимом”
  • “Та й ж гарні усі, Аліска виросла, Маша зовсім доросла стала. Оля ви чарівна, талановита у творчості та у сім’ї, таких красунь також треба уміти виростити”

Нехай цей несподіваний вихід Олі та Вадима у світ збереже їхню щасливу сім’ю й надихне інших на пошук справжнього кохання незалежно від вікових рамок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини