Марічка Падалко показала єдиного сина від Єгора Соболєва: юний наречений у розкішній вишиванці (ФОТО)

Марічка Падалко, для якої її діти завжди центром життя, нещодавно показала, як виріс їхній з Єгором Соболєвим старший син. Хлопець має всі шанси стати найзавиднішим нареченим.

Українська ведуча та кумирка мільйонів Марічка Падалко вразила своїх прихильників новим фото, на якому її син, ще досить юний, але вже дуже змужнілий та з серйозним поглядом.

Марічка Падалко з сином Михайлом
Марічка Падалко з сином Михайлом

“Останній рік в школі. У Міхі сьогодні розпочалося повноцінне навчання в 11 класі. Він вчиться одночасно у двох школах — дистанційній, де отримує оцінки, і “живій”, де вчить те, що йому справді цікаво і сам обирає предмети”, — розповіла знаменитість.

Син дикторки та Єгора Соболєва поки що персона не публічна. І це не дивно з огляду на його вік. Проте, помітно, що дитині прищепили головні українські цінності і він вже зараз демонструє глибоку повагу до своїх коренів та традицій. На фотографії його можна побачити у вишиванці, яка відзначається вишуканістю і високою майстерністю.

Марічка Падалко, завжди пильна до збереження та підтримки культурної спадщини України, поділилася цією особливою миттю зі своїми шанувальниками. Вона не раз закликала прихильників моди та культури виявляти повагу до вишиванки, як символу національного єднання та традицій.

У коментарях просто аншлаг компліментів зірці та її наступнику. Прихильники пишуть:

  • “Які красиві, бажаю татка на усі важливі дні поруч — Вам!”
  • “У першому класі син був схожий на тата, а у випускному дуже сильно на Вас”
  • “Успіхів вашому сину у майбутньому!!! На жаль, розумію, що таке не вистачає тата

Нагадаємо, що Марічка Падалко проводила на фронт свого обранця Єгора Соболєва ще у 2022-му році. Він брав участь у звільненні Ірпеня, але на цьому свою кар’єру військового не завершив та пішов боронити схід.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини