Сина Наталії Сумської не впізнати: В’ячеслав Хостікоєв показав нове фото з бородою та тотал-блек стилі

В'ячеслав Хостікоєв нещодавно показав нове фото, на якому його просто не впізнати. Дізнайтеся, як виглядає зараз син Наталії Сумської, який тепер грає у театрі.

Відомий молодий актор В’ячеслав Хостікоєв, син легендарних українських зірок Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва, вразив шанувальників новим, радикально зміненим образом. На фотознімку, яке зірка опублікував у своєму Instagram-акаунті, у сторіз, знаменитість позує в тотал-блек стилі, який став його новим амплуа.

Син Наталії Сумської показав новий образ з бородою

Головним акцентом нового стала неймовірно стильна борода, яка різко контрастує з його попередньою манерою вбиратися та робити зачіски. Згадаємо, як виглядав популярний хлопець, коли грав одну з головний ролей у комедії “Скажене весілля”. До речі, для того, щоб зіграти нареченого, йому довелося набрати кілограми. Тоді ця зміна викликала велике зацікавлення та обговорення серед прихильників артиста. Багато шанувальників відзначили, що такий стиль додає В’ячеславу впевненість і харизми. Проте він сам після зйомок розповідав, що активно став займатися спортом, аби привести себе у колишню форму.

Син Наталії Сумської показав новий образ

Хостікоєв уже давно визнаний не тільки своєю віртуозною акторською майстерністю, але й неповторними героями, яких він грає у театрі та кіно. Він завжди готовий експериментувати зі своїм виглядом та стилем, що робить його одним із найцікавіших та стильних персонажів в українському шоубізнесі.

Нещодавно актор розповів про п’єсу, де він повністю виконує надзвичайно важливу роль. Виступати буде, як завжди, у столичному театрі імені Івана Франка. Фанати з нетерпінням чекають на вихід улюбленця, впевнені, що В’ячеслав Хостікоєв знову здивує їх професіоналізмом та непередбачуваністю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини