Алла Мазур показала єдиного сина від коханого чоловіка: юний наречений у стилі спорт-шик (ФОТО)

Відома телеведуча Алла Мазур вразила своїх шанувальників, опублікувавши рідкісне фото свого сина у соціальних мережах. Хлопець вражає своїм стилем та вродою.

Невгамовна популярність Алли Мазур і таємничість навколо її особистого життя роблять її однією з найцікавіших та загадкових постатей у світі шоу-бізнесу. Відома українська ведуча не так давно порадувала своїх прихильників несподіваним знімком зі своїм єдиним сином. На фотографії, яку зірка опублікувала у своєму офіційному Instagram-акаунті, ми бачимо юного хлопця, який, схоже, успішно поєднує шкільні заняття та стильний спортивний образ і експерименти з волоссям.

Як виглядали батьки Алли Мазур
Алла Мазур показала, як змужнів її єдиний син

На знімку, популярна дикторка позує поруч із своїм сином, який пофарбував волосся у блонд. Схоже знаменитість дуже демократично ставиться до дитячих потреб змінюватися та пробувати щось нове зі своєю зовнішністю. На знімку школяр позує в елегантному спортивному костюмі, відзначаючись бездоганним смаком у виборі одягу. Його образ сповнений спортивної енергії та сучасного шарму, що вразило фоловерів його легендарної неньки.

У коментарях знаменитість просто засипали компліментами, написавши:

  • “Я вами захоплююсь!! Ви велика молодець! Всіх благ вам!!!”
  • “Чудово коли мама й син близькі ще й по стилю”
  • “Які Ви красиві, обожнюю Вас”
  • “Ви такі гарні, такі щасливі! Ви сильна духом сім’я. Милуюся Вами”
  • “Одні очі та посмішка на двох. Для мами син — велике щастя”

Що стосується батька юного хлопця, то Алла Мазур не розкриває його особистості та імені, зберігаючи цей аспект свого особистого життя в приватності. Вона заявляла, що не хоче розкривати особистість тата дитини, адже ще до появи малюка її родина стикнулася з різними чутками і плітками на свою адресу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини