Сина показала, а як виглядають дочки: Марічка Падалко похизувалася принцесами, яких виростила

Марічка Падалко — щаслива мати трьох дітей. Дізнайтеся, як виглядають її маленькі принцеси, яких ведуча плекає разом зі своїм мужнім чоловіком Єгором Соболєвим.

Українська телеведуча та журналістка Марічка Падалко нещодавно поділилася своєю особистою радістю та гордістю зі своїми прихильниками, показавши світу, як виглядають її дві чарівні доньки. Зіркова ведуча, відома завдяки своїй роботі на каналі 1+1, опублікувала спільне фото зі своїми принцесами Марією та Катериною.

Марія, старша з сестер, народилася у 2008 році, а її молодша сестричка Катерина — у 2010 році. Обидві дівчинки вже зараз вражають своєю вродою та шармом, які, очевидно, успадкували від своєї відомої матері.

Ще до повномасштабного вторгнення ведуча говорила, що зі старшою донечкою вже починає віддалятися через вік та нові вподобання дівчини. Зірка ж більше проводила час з молодшою. Але до таких змін була готова, хоча й їй непросто було прийняти перехідний вік вчорашньої малечі.

Діти цієї знаменитої пари вже настільки підрослі великі і гарні, що не залишили байдужими фоловерів їх матусі. У коментарях захоплено пишуть:

  • “Нехай Ваші очі та очі ваших дітей завжди будуть такими ж щасливими! Чудова родина, гідне виховання та приклад батьків — такою і має бути справжня українська родина”
  • “Які ви гарні. Такі дорослі у вас діти. Щасти вам!”
  • “Марічко, Ви і Ваші діти — промінчики сонця! Хай Ваша любов, тепло і надалі випромінюються!! Щастя Вам!!”
  • “Ваша усмішка мені надихає завжди! А діти, всі діти неймовірні! Щиро дякую за позитивне фото!”
Марічка Падалко розповіла про дітей за кордоном
Марічка Падалко розповіла про дітей

Варто зазначити, що батько дітей, Єгор Соболєв, зараз перебуває на передовій, захищаючи незалежність України. Марічка Падалко підтримує свого чоловіка та виховує трьох прекрасних дітей, даруючи їм найкраще у цьому житті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини