Футболка за 900 гривень та відсутність макіяжу: Олена Кравець впевнено показала свою природню красу

Олена Кравець може похизуватися молодим виглядом, але цього разу зірка не на жарт вразила публіку. Акторка показалася в Мережі без краплі макіяжу.

Відома українська акторка Олена Кравець похизувалася в Мережі своїм молодим виглядом. Зірка зробила селфі в автівці, де вона зовсім без макіяжу. Можна помітити впевнений погляд, в якому можна прочитати те, що вона аж ніяк не соромиться показувати свою натуральну вроду. Зірка доповнила образ стильними масивними сережками і футболкою від українського бренду.

На футболці зображені видатні українські жінки: Соломія Крушельницька, Леся Українка та Марія Заньковецька. Відомо, що футболка така коштує немало – на офіційному сайті бренду за такий одяг доведеться заплатити цілих 900 гривень.

“Може жіноче коло сьогодні”, – написала Олена Кравець в описі під фото.

Прихильники зірки засипали її приємними словами та компліментами. На думку користувачів Мережі Олена наче помолодшала і стала виглядати зовсім по-новому. Їй дуже пасує натуральність, тому не варто зупинятися лише на одному селфі.

Олена Кравець показалася без макіяжу
Олена Кравець показалася без макіяжу

До слова, Кравець не єдина, хто не боїться показати себе без макіяжу. Цим секретним прийомом краси активно користується Тіна Кароль, яка запустила такий тренд на натуральність серед українських зірок. Також Оля Полякова, Даша Квіткова та багато інших українських зіркових дівчат не бояться показатися з самого ранку без макіяжу та з гулькою на голові, адже знають, що їхні прихильники люблять їх далеко не за зовнішній вигляд.

Своїм прикладом зірки показують звичайним дівчатам, що не потрібно гнатися за ідеалами краси, бо ми всі не можемо бути ідеальними. Краще приймати свою красу такою, якою вона є і не боятися бути відвертою хоча б у соціальних мережах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини