Свечкоренко з “Холостячки-2” зробив операцію з пересадки волосся: психолог-красунчик почав лисіти у 33 роки

Відомий український блогер і психолог Роман Свечкоренко зробив операцію з пересадки волосся. Знаменитість продемонстрував, як виглядає одразу після процедури

Роман Свечкоренко здобув особливу популярність після участі у телепроєкті “Холостячка” зі Златою Огнєвіч. Знаменитий психолог і блогер боровся за серце співачки, втім зірка обрала іншого чоловіка. Свечкорено був засмучений покинути реаліті-шоу, втім після поразки таки зумів налагодити особисте життя. Знаменитість зустрів кохану дівчину Валерію, з якою нещодавно відгуляв весілля.

Як подарунок на таку важливу подію, зіркова пара вирішила подарувати одне одному те, що вони двоє давно хотіли. Валерія подарувала своєму новоспеченому чоловікові процедуру з пересадки волосся. За особистим зізнанням Романа Свечкоренка, він давно хотів зробити таку пластичну операцію, втім постійно відкладав все на потім. Дружина подарувала йому можливість втілити давню мрію.

Роман Свечкоренко поголився спеціально для того, щоб зробити пластичну операцію з пересадки волосся
Роман Свечкоренко поголився спеціально для того, щоб зробити пластичну операцію з пересадки волосся

Оскільки зірковий психолог активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, саме там чоловік першочергово опублікував кадри з оновленою зачіскою. Роман Свечкоренко продемонстрував шанувальникам, як виглядає одразу після пластичної операції. Судячи з нових кадрів, після процедури чоловік почувається втомленим, а його організм намагається відновити сили.

Після пересадки волосся голова Романа Свечкоренка почервоніла. Крім того, на ній з’явився серйозний набряк. Блогер був здивований побачити себе у такому стані, але вирішив сприймати все з гумором. Свечкоренко посміявся з ситуації.

Роман Свечкоренко зробив операцію з пересадки волосся на голові
Роман Свечкоренко зробив операцію з пересадки волосся на голові

Зазначимо, що раніше відомий український психолог розповідав, що наважився на пересадку волосся не просто так. За словами Романа Свечкоренка, з самого дитинства у нього була нерівна лінія росту волосся, а вже у свої 30 років знаменитість почав помічати на своїй голові залисини. Саме тому, зізнався чоловік, він наважився на таку процедуру – аби у своєму молодому віці не залишитись зовсім без волосся.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини