Руслан Сенічкін вперше показав свою моложаву маму, яка мала всі шанси стати свекрухою Людмилі Барбір (ФОТО)

Відомий ведучий Руслан Сенічкін замилував мережу з найріднішою людиною, своєю мамою. Як виглядає жінка, яка подарувала світові відомого журналіста — дізнайтеся у матеріалі.

Для багатьох фанатів відомого ведучого та улюбленця публіці Руслана Сенічкіна відбулася несподівана прем’єра в Інстаграмі — він чи не уперше публічно показав свою матір, Віру Антонівну. Для чоловіка, який завжди був особливо обережний щодо особистого життя, це стало справжнім моментом одкровення.

Руслан Сенічкін показав своє помешкання з килимом
Руслан Сенічкін познайомив прихильників зі своєю мамою

Знайомий глядачеві шоумен пройшов чималий шлях роботи на каналі 1+1, але за всі ці роки він ніколи не робив акценту на своїх сімейних чи романтичних історіях. Словом, піар на емоціях та вразливих темах — не для цієї зірки. Отож знімки з власною матір’ю, які він опублікував у соціальних мережах, вразили прихильників його щирістю та відвертістю.

У коментарях — просто аншлаг компліментів. Фанати із захопленням пишуть:

  • “У Вас надзвичайно вродлива мама”
  • “Мамі велике дякую за такого козака”
  • “Мамуся прекрасна!!! Так їй і передайте”
  • “А саме наші матусі завжди асоціюється в нас з нашим родом і з нашою вітчизною. Як хочеться, щоб вони були завжди поруч і здорові. Многії літа нашим мамам!!!”
  • “Яка гарна Мамочка поряд з найгарнішим синочком, Дай Боже, щоб ви були такі гарні ще багато років, Мамі привіт, і спасибі за такого гарного синочка”

Треба відзначити, що раніше Руслану Сенічкіну писали роман із колегою Людмилою Барбір. Деякі користувачі соцмережі вже почали жартувати, називаючи Віру Антонівну свекрухою колеги шоумена, створюючи тим самим цікаву суміш реальних та суспільних фантазій.

Нагадаємо, що Руслан Сенічкін офіційно ніколи не був у шлюбі. Свою половинку знаменитість шукає і досі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини