Екс-дружина Арсена Мірзояна нагадала, кого втратив артист: показала кілометрові ноги у мікроскопічних шортах

Арсен Мірзоян — співак з насиченим особистим життям. Дізнайтеся, як виглядає його перша дружина, яка активно веде Інстаграм і дивує прихильників сміливими фото.

В соціальних мережах знову заговорили про Анну Мірзоян — колишню дружину відомого співака Арсена Мірзояна. Цього разу приводом для обговорення стала смілива фотографія, на якій Анна продемонструвала неймовірної довжини ноги, вбравшись у міні-шорти. Прихильники у захваті, а ось колишній проігнорував світлину.

Що відомо про першу дружину Арсена Мірзояна?

Про свої колишні стосунки музикант практично не згадує, а відомостей про його перший шлюб —шукай вітра в полі, словом не найти. Популярність Анни Мірзоян справді виросла, коли вона стала з’являтися на світських заходах разом з Арсеном Мірзояном. Їхній шлюб був публічним і став нашумілою подією в шоу-бізнесі. Спільне життя пари було сповнене музики та мистецтва.

Відомо, що колишня співака активно працювала у сфері танцю. Її професійна допитливість та бажання постійно вдосконалювати свої навички дозволили їй досягнути висот у професії у рідному місті. Не дивно, що і зараз вона може похизуватися підтягнутою фігурою.

Арсен Мірзоян з колишньою та нинішньою дружинами

Навіть після розлучення, екс-дружина зірки залишається цікавою, але дуже талановитою особистістю для громадськості. Її активна присутність в соціальних мережах та нові фото у соціальних мережах завжди привертають увагу шанувальників.

Окрім всього, слід згадати, що жінка ростить двох синів. Старший вже закінчив школу і став студентом, а молодший ще при мамі. Діти спілкуються з батьком і навіть знайомі з Тонею Матвієнко та проводили час з мачухою. Цікаво, що дочка Ніни Митрофанівни ще жодного разу не сказала кривого слова у бік Анни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини