Як виглядала Ірина Білик у молодості до ботоксу і пластики: вродою з нею не помірялася б навіть Кароль

Вона стала першою і головною поп-дівою українського шоу-бізнесу. Як виглядала легендарна Ірина Білик у молодості, коли перевернула догори все уявлення про нашу естраду.

Ірина Білик — це ім’я, яке звучить з гордістю в українській музичній індустрії. Вона завжди була символом жіночої краси та таланту, а її композиції завойовували серця мільйонів шанувальників.

За багато років на сцені, імідж поп-діви неодноразово змінювався, але завжди залишався надзвичайно привабливим. Всім знайома її солідна кар’єра та стильний вигляд. Проте, в останні роки, інтерес до змін у її зовнішності зростає, і це пов’язане з відкритістю та чесністю, з якою співачка поділилася деякими аспектами свого життя. Зірка не приховує: пластика у її житті мала місце.

Ірина Білик показала, як виглядала у молодості до пластики

Українська Примадонна завжди відзначалася натуральною красою та ефектним образом. Однак, як виявилося, у свій час і вона долала комплекси та переживала періоди незадоволеності своєю зовнішністю. Прихильники гадали: що ж насправді робила собі зірка.

Згодом спливли фотографії, на яких співачка у свої 20-30 років виступає на сцені і ще не уявляє, як круто зміниться її образ. Світлини, безперечно, свідчать про те, що вона завжди була красивою жінкою з виразним обличчям та привабливими рисами. Її природна краса приковує погляди.

Ірина Білик показала, як виглядала у молодості до пластики

Відкритість та чесність Ірини Білик вражають та надихають її шанувальників. Вона дарує їм приклад того, що кожна людина, незалежно від свого статусу чи зовнішності, повинна бути впевненою в собі та приймати себе такою, якою вона є. Втім, свого часу знаменитість пішла на зміни. Перш за все вирішила змінити форму очей. На неї дуже впливало те, що всі казали, що начебто вона вічно сумна. Не втримався від коментарів навіть тодішній президент Леонід Кучма. Це допекло артистку.

Далі була ринопластика. Співачка згадувала, що у неї є грузинське коріння, а від того їй не подобалася форма носа, а потім вже й підтяжки обличчя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини