“Такі теплі моменти”: тренерка “Голосу країни-13” Юлія Саніна вперше показала своїх батьків (ФОТО)

Одна з найкращих тренерок проєкту "Голос країни-13" Юлія Саніна показала в Мережі рідкісне фото з родиною. Зірка розповіла, чому зараз дуже важливо робити спільні фото.

Українська співачка та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна дуже рідко показує в Мережі фотографії своїх батьків. Зірка не любить ділитися подробицями зі свого особистого життя, але артистка вирішила потішити своїх прихильників фотографіями з родиною. Юлія також пояснила своє ставлення до спільних фото з родиною.

Фотосесія Юлі з батьками вийшла дуже ніжною. Дружня родина разом сидить на траві та мило посміхаються в камеру. Для зйомки Юлія обрала лляну сукню, батько співачки одягнений в бежеві класичні штани та білу сорочку, а мама обрала для себе сорочку цегляного кольору та білі брюки.

Юлія Саніна показала рідкісні фото з батьками
Юлія Саніна показала рідкісні фото з батьками

Тренерка “Голосу країни-13” каже, що в умовах повномасштабного вторгнення все більше людей почали робити спільні фото. Зараз в різних соціальних мережах можна побачити все більше фотографій разом з сімʼєю, а не відпочинок з друзями або якусь гучну вечірку. На думку Юлії, такі моменти потрібно запамʼятати на все життя не лише у своїй голові, але й на знімках.

“Зараз фото – це єдина можливість поставити час на паузу. Наша памʼять не дуже надійна, тому на неї не варто покладатися все життя. Теплі моменти завжди є для нас опорою”, – каже співачка.

Крім спільного фото Саніна вирішила показати кохання своїх батьків через обʼєктив. Пара ніжно обіймається в лісі і по погляду можна побачити, що іскра в їхніх стосунках присутня ще досі і вони дуже люблять один одного. Прихильники в коментарях були вражені фотографіями Юлії та її батьків і не втримались від компліментів.

Батьки Юлії Саніної
Батьки Юлії Саніної

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини