Марічка Падалко показала дорослого сина від Єгора Соболєва: точна копія свого мужнього батька

Марічка Падалко та Єгор Соболєв є щасливими батьками трьох дітей. Зіркова телеведуча показала в Мережі, як виглядають її діти і не можна не помітити, як сильно виріс її старший син.

Родина Марічки Падалко – справжній приклад для наслідування. Чоловік телеведучої Єгор Соболєв відправився захищати нашу країну на фронт, в той час як Марічка займається благодійністю і прививає своїм дітям любов до батьківщини. Старший син подружжя Михайло в свої юні роки вже виглядає досить дорослим, а також любить займатися добрими справами. Редакція сайту добрі новини зʼясувала, як виглядає син зіркового подружжя зараз.

Марічка Падалко обожнює своїх дітей, тому не проти показати їх в соціальних мережах. Днями ведуча опублікувала нові фото з дітьми і прихильники звернули увагу на дорослого сина зірки. Михайло став вище своєї мами зростом, а погляд та риси обличчя – точнісінька копія батька, який зараз на фронті.

Марічка Падалко показала свого дорослого сина
Марічка Падалко показала свого дорослого сина

Не дивлячись на те, що парубок ще вчиться в школі, він вже є частиною волонтерського руху і разом зі своїми однолітками відвідував село Загальці, де надавав допомогу мешканцям, які зазнали чималого стресу від повномасштабного вторгнення. Хлопець допомагав розчищати завали зруйнованих будинків, які стали такими від рук російських окупантів.

Хлопчик бере приклад від свого батька. Не кожен чоловік з початком повномасштабного вторгнення проявив себе як мужній та бравий воїн, але Єгор Соболєв – приклад не лише для свого сина, але й для цілої України. Чоловік вже став офіцером, а його родина щоразу з нетерпінням чекає його повернення додому, навіть, якщо Єгор може приїхати лише на кілька днів. Для родини це справжнє свято і можливість побути разом у такі складні часи.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини