Камалія зробила камінг-аут: дружина Мохаммада Захура показала, що виправила у своїй зовнішності штучно

Співачка Камалія завжди могла похизуватися неймовірною вродою. Втім, як виявилося, краса не обійшлася без втручання спеціалістів. Дізнайтеся, що змінила у собі зірка.

Дружина Захура, талановитого бізнесмена, Камалія, розкрила всі карти свого зовнішнього вигляду. Це стало справжньою сенсацією, коли виявилося, що її вражаючий блонд волосся — результат фарбування, а її природний колір відрізняється від її нинішнього образу.

Артистка, безперечно вражає своєю аурою неперевершеної вроди, проте її відверте зізнання про використання фарб для волосся здивувало багатьох. Зірка завжди була об’єктом підвищеної уваги та зацікавленості шанувальників, але цей поворот в їхньому зовнішньому вигляді виявився справжньою несподіванкою для фанатів. А засвітила дружина Захура відрослі чорні пасма, які точно показали, що знаменитість ходить до колориста.

Виявляється, що красивий блонд Камалії — це результат вмілого використання фарби для волосся. Світ шоу-бізнесу асоціює її саме з цим яскравим, блискучим волоссям, яке стало її візитною карткою. Проте, природний колір волосся виявився не таким, яким його бачать тисячі шанувальників.

Камалія поділилася своєю історією змін у зовнішньому вигляді, але не складно знайти, як же ж виглядала знаменитість насправді. Виявляється, у молодості до слави і популярності, артистка також могла похизуватися світлими локонами. На жаль, у публічному доступі є тільки чорно-білі фото селебріті, але навіть на них видно біляві пасма. Можна припустити, що скоріше за все такого виключного перлинного блонду дійсно не було від народження, але юна Наталія (це справжнє ім’я Камалії) могла також похизуватися унікальним відтінком.

Камалія показала, які штучні зміни зробила у зовнішності

За її відвертість і відвагу поділитися власним досвідом Камалія отримала велику підтримку своїх фанатів та прихильників.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини