50-річний Андрій Данилко показав рідкісні фото зі свого дитинства: маленький хлопчик підкорив Мережу

На честь свого 50-го дня народження український артист Андрій Данилко опублікував фотографію себе у дитинстві. Прихильники були в захваті від фото маленької майбутньої зірки.

Андрій Данилко вважається одним з найпопулярніших українських артистів. Чоловік є не просто співаком в образі Вєрки Сердючки, але й досвідченим музикантом, продюсером та автором пісень, але велику славу артист отримав все ж через свій знаменитий образ Вєрки Сєрдючки.

В 2007 році Андрій Данилко зайняв друге місце на “Євробаченні” з піснею “Dancing Lasha Tumbai”. До слова, зараз цю пісню Данилко виконує в іншій інтерпретації зі словами “Russia Goodbye”. Це стало ще однією візитною карткою українського артиста і з цією та іншими піснями виступає з благодійними концертами в цілому світі.

Данилко дуже рідко розповідає про своє особисте життя, родину та минуле загалом, але чоловік вирішив привідкрити завісу свого дитинства і показав прихильникам в Мережі, як виглядав, коли був зовсім маленьким. Андрій також каже, що йому зовсім байдуже, що йому вже 50 років. Він завжди буде почувати себе так, як у студентські роки. Всередині кожного з нас важливо зберігати частинку себе молодого, щоб ніколи не падати духом.

Андрій Данилко показав себе у дитинстві
Андрій Данилко показав себе у дитинстві

“Для мене ці паспортні цифри не мають жодного значення. Дуже важливо те, як ти себе відчуваєш всередині, а я в душі почуваю себе студентом, люблю подуркувати”, – розповідає Данилко.

Прихильники в Мережі зазначили, що Андрій виглядає дуже милою дитиною і недарма його посадили на коня, адже тепер він все життя “на коні”.

“Яка класна фотка. От як посадили на коня в дитинстві , так і тримається на коні. Висновок – фотозони треба з дитинства вибирати, щоб по житті пішло все добре! Ще раз з Днем Народження!”, – написала одна з прихильниць артиста.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини