Справжня копія своєї матусі: Ірина Федишин показала рідкісні кадри з мамою на честь її іменин (ФОТО)

Ірина Федишин не дуже часто показує в мене фотографії зі своєю мамою. Як виявилося, зірка схожа на свою матір як дві краплі води. Користувачі Мережі були приголомшені такою схожістю.

Відома українська співачка Ірина Федишин нечасто показує в Мережі фотографії зі своєю родиною. На честь дня народження своєї рідної мами зірка вирішила показати фотографію з найріднішою людиною. Прихильники були вражені, на скільки сильно Ірина дуже схожа зі своєю мамою.

Для святкування іменин своєї мами зірка обрала костюм насиченого синього кольору з четвертним рукавом, а доповнила свій образ вишуканими чорними підборами і кофтинкою в тон до взуття. Мама співачки позувала в класичному костюмі чорного кольору та у білій сорочці. Замість підборів мама зіркової доньки обрала для себе кеди темного кольору з білими шнурками.

Як і кожна донька, Ірина бажає своїй мамі лише найкращого, але писати великого привітання не писала. Федишин каже, що в неї не вистачить слів, щоб описати всі її почуття та побажання, тому зірка просто побажала довгих років життя та міцного здоровʼя.

Ірина Федишин показала ріднісне фото зі своєю мамою
Ірина Федишин показала ріднісне фото зі своєю мамою

Прихильники у коментарях не могли пройти повз і засипали Ірину та її маму приємними словами. Користувачі Мережі були вражені, що співачка так сильно схожа на свою матусю.

  • “Вітання вашій мамі, золота мама в вас. Щиро дякуємо за фото. Сім’я це святе і бережіть свою сім’ю. Іруся, ви наша прекрасна квіточка! “Чужі уста” – щойно слухала, класна пісня і дякуємо щиро вашій мамі за вас. Творіть, кохайте та будьте щаслива”,
  • “Вітаю неймовірну пані Лесю з Днем народження. Міцного Вам здоров’я і щасливих та довгих років життя. Дякую, що подарували Україні легенду української музики”,
  • “Вітаю матусю з днем народження! Бажаю всього найкращого”, – пишуть прихильники.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини