Олена Мозгова показала свою маленьку донечку Соломію в Мережі: плід кохання не від Пономарьова

Українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олега Мозгова показала маленьку доньку Соломію, яка стала для неї справжнім сенсом життя.

Олена Мозгова є мамою трьох прекрасних доньок – Зої, Жені та Соломії. Жінка не розповідає, хто є батьком її старшої дитини, але каже, що це дитина саме Пономарьова, хоч відомо, що донька у неї була ще до того, як вони з Олександром почали будувати стосунки. У цивільному шлюбі з Пономарьовим народилася дівчинка Женя, яка дуже схожа на свою старшу сестру, хоч у них різні батьки.

Після того, як зірка розійшлася зі співаком, вона закрутила роман з виконавцем Девідом Аксельродом. Попри близькі стосунки та велике кохання жінка не поспішала виходити за чоловіка заміж. Олена була переконана, що таку її позицію може змінити лише її чергова вагітність, що й сталося. Щойно жінка дізналася, що вагітна – вони з Девідом розписалися без пишного святкування весілля і почали будувати спільне вже подружнє життя.

Маленька Соломія дала життю Олени Мозгової новий сенс життя. Коли жінка була хворою на бореліоз, то лише маленька донечка змушувала її боротися за життя та продовжувати цей нелегкий шлях. Мозгова вирішила показати той самий погляд, який дав їй сили та надії на краще майбутнє.

Олена Мозгова показала маленьку доньку Соломію
Олена Мозгова показала маленьку доньку Соломію

“Найчистіші та найщиріші очі у дітей. У них немає ні заздрості, ні брехні, немає обману”, – пише Олена Мозгова.

До слова, з Олександром Пономарьовим зірка більше не підтримує жодного спілкування. Причиною цього стало те, що Олександр звинувачував її у кількох зрадах, але сама Мозгова цього не визнавала. Після тривалого конфлікту довжиною аж у 2 роки, Олена вирішила не говорити і не згадувати про це та жити своє щасливе життя з новим коханим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини