Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна святкує іменини: ТОП-3 найкращих образи співачки

Юлія Саніна відрізняється від інших зірок своїх неповторним стилем в одязі. Зірка вміє вдало поєднувати між собою речі, які, на перший погляд, зовсім не поєднуються.

Total Black

Одним з найкращих образів співачки був її вихід на “Голосі-країни-13”. Юлія Саніна одягнулася в total black образ з латексного матеріалу. Це не дивно, адже саме через цей одяг можна простежити її запальний характер та напрям в музиці. Топ Саніної відкриває її плечі і підкреслює ключиці, а кольє робить акцент на її довгій шиї. Не дивлячись на те, що образ співачки дуже сміливий – Юлія доповнила його класичними чорними босоніжками на підборах.

Рок-образ Юлії Саніної
Рок-образ Юлії Саніної

Блискуча сміливість

Латекс, міні та ланцюги – те, до чого Юлія Саніна звикла, але в її арсеналі є й ніжні жіночні образи. Її поява на публіці у блискучій ніжній сукні з вирізом фіолетового кольору спантеличила кожного. В такому амплуа зірка виглядала більше, ніж просто бездоганно. Свій образ артистка доповнила масивними сережками та кольє на шиї, а також зробила яскравий макіяж, зробивши ацент на світло-блакитних очах.

Ніжність у блискучій сукні Юлії Саніної
Ніжність у блискучій сукні Юлії Саніної

Сукня виконана з цікавого матеріалу, який приємно переливається на світлі, створюючи певний магічний ефект. Розрізи на талії співачки приковують всю увагу до стального пресу артистки, а легка зачіска ідеально доповнює загальну картинку.

Вишуканість в білому

Білий колір пасує Юлії не менше, ніж чорний. Наступний образ співачки заполонив серця кожного її прихильника. Білий костюм з сіточкою та цікавим пошиттям в комбінації з високим беретом – те, чого так бракувало в палітрі образів артистки. Вся увага тут акцентується саме на її зовнішності: яскравий макіяж та рожеве волосся виділяються на фоні такого, здавалося б, простого образу.

Вишуканий образ Юлії Саніної в білому
Вишуканий образ Юлії Саніної в білому

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини