Як виглядає і чим займається син Ірини Білик від фотографа-азербайджанця: милий хлопець, ледь схожий на маму

Легендарна Ірина Білик показала свою гордість, свого молодшого синочка, якого привела у світ із Асланом Ахмадовим. Як виглядає друга дитина зірки?

Українська співачка Ірина Білик завжди була у центрі уваги шанувальників та журналістів, не лише у сфері творчості, але й у особистому житті. Її шлюб з Асланом Ахмадовим, фотографом і дизайнером азербайджанського походження, досі бентежить фанатів співачки.

Як виглядає син Ірини й Аслана та чи спілкується дитина з татом?

У 2015 році Ірина Білик народила сина Табріза від сурогатної матері, і вже тоді стало зрозуміло, що малюк має разючу схожість зі своїм батьком, Асланом Ахмадовим. Фотографії, на яких карапуз харизматично позує, неодноразово облітали інтернет та соціальні мережі.

Ірина Білик показала підрослого сина від фотографа-азербайджанця

Однак, доля цієї родини складна. Наприкінці 2021 року Ірина Білик зробила галас новиною про розлучення зі своїм вже п’ятим чоловіком. Ця звістка вразила багатьох прихильників і призвела до багатьох гіпотез щодо причин розриву в їхніх відносинах.

Важливо відзначити, що за той час, як оголошено розлучення, Аслан Ахмадов лише приїхав до родини у 2021 році, і після цього приїхав до росії. Цей рік став для обох батьків це, безперечно, важким випробуванням. Далі доля склалася ще цікавіше.

Ірина Білик показала підрослого сина від фотографа-азербайджанця

У 2022 році Ірина Білик виявила розчарування вчинками свого ексчоловіка, який перестав публічно засуджувати війну проти України, що вразило і обурює досі багатьох прихильників співачки, які ведуть активну боротьбу за свою країну в умовах агресії з боку північного сусіда. Але найбільшим приводом для обговорення у мережі стала інформація про те, що Аслан Ахмадов продовжив вести справи з агресором. Поп-діва своєю чергою відхрестилася від вчинків екс-обранця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини