Червона шкіряна куртка та чорний густий чуб: ось таким Віктора Павліка в юності покохала Катерина Репяхова

Відомий український співак Віктор Павлік показався на архівній фотографії з часів молодості. Знаменитість позував у стильній шкіряній куртці та з густим чубом

Віктор Павлік, відомий український артист, давно здобув свою славу серед шанувальників. Знаменитість сьогодні є одним із найпопулярніших співаків, який навіть у часи повномасштабної війни продовжує займатись професійною діяльністю. Хоча сам знаменитість не особливо активно веде особистий блог в Інстаграмі, у мережі все-таки час від часу “випливають” цікаві фотографії артиста. Так, наприклад, нещодавно шанувальники побачили архівну світлину, на якій знаменитість позує у доволі стильному образі.

На опублікованому кадрі Віктора Павліка зображено у червоній шкіряній куртці, яка ідеально підходить під його густий чорний чуб. Знаменитість уважно дивиться в камеру, поки фотограф робить світлину на згадку. Артист виглядає зосередженим, але водночас риси його обличчя залишаються розслабленими та навіть дещо усміхненими.

Як виглядав Віктор Павлік у молодості – знаменитість показався на архівній світлині багаторічної давності
Як виглядав Віктор Павлік у молодості – знаменитість показався на архівній світлині багаторічної давності

Варто зазначити, що зараз відомий український артист перебуває у шлюбі з Катериною Репяховою, молодою блогеркою, яка подарувала коханому чоловікові сина Михайла. Хоча зіркова пара познайомилась ближче лише декілька років тому, насправді артист зустрів своє майбутнє кохання ще багато років тому. Виявляється, що Репяхова полюбила свого чоловіка, ще коли була маленькою.

Віктор Павлік познайомився зі своєю дружиною Катериною Репяховою лише декілька років тому
Віктор Павлік познайомився зі своєю дружиною Катериною Репяховою лише декілька років тому

Про це знаменитість розповіла на своїй Інстаграм-сторінці. Блогерка продемонструвала архівну фотографію з Віктором Павліком, яка була зроблена під час її відпочинку у Трускавці. Артист приїхав виступати на курорт, а його маленька фанатка не могла втратити можливості зустрітись зі своїм кумиром. Врешті, шанувальниця Павліка стала його дружиною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини