Сергій Бабкін показав рідкісне фото свого сина і розповів про батьківство: “Кожен чоловік – це дитина”

Відомий український співак Сергій Бабкін дуже рідко показує в Мережі фотографії своєї родини. Цього разу артист вирішив поділитися з прихильниками знімками зі своїм сином Єлисеєм.

Сергій Бабкін є не лише талановитим співаком, але й чудовим батьком для своїх дітей. Днями чоловік опублікував милі фотографії зі своїм наймолодшим сином Єлисеєм і розповів про батьківство, яке порівняв з космонавтикою. Нові фотографії з найменшим своїм нащадком були розмальовані на космічну тематику, тому не дивно, що артист обрав саме таке порівняння.

На першому фото Сергій та маленький хлопчик начебто сидять у ракеті і вилітають у космос. “Малюнок” виконаний у приємних зелено-білих кольорах, а самі хлопці для фотосесії обрали костюми яскравого помаранчевого кольору. На іншому знімку чоловік з Єлисеєм вже знаходиться у відкритому космосі в скафандрах і спостерігають за іншими планетами.

Сергій Бабкін показав наймолодшого нащадка
Сергій Бабкін показав наймолодшого нащадка

Бабкін каже, що кожен батько завжди залишається дитиною, а разом зі своїми нащадками вони є одним цілим. Для когось повірняння артиста можуть здатися дивними, але прихильники чоловіка знайшли у цих словах позитивний відголосок.

“Атом, ядро – це тато, а електрони – це його діти. В Юпітера велика кількість супутників, які є його дітьми, але Юпітер та будь-яка інша планета нашої Сонячної системи є дитиною для Сонця. Сонце, в свою чергу – це маленька дитина великого батька ­Чумацького шляху та цілої Галактики”, – каже артист.

Сергій Бабкін порівняв батьківство з космосом
Сергій Бабкін порівняв батьківство з космосом

Сергій Бабкін продовжив думку тим, що завжди хтось для когось є батьком і все в підсумку зводиться до нашого творця. Космічний тато, на думку чоловіка – це хтось для нас, а ми для когось, маючи на увазі те, що в кожної людини в житті є своє особливе призначення, яке ніяк не змінити.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини