Потап знову полишив Україну: чоловік Насті Каменських засвітився в аеропорту Барселони з валізами

Репер Потап знову опинився у центрі скандальної історії. Знову зірку запідозрили у тому, що він полишає Україну у важкий момент. На цей раз чоловік Каменських засвітився у Барселоні.

Український репер і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, знову здивував громадськість своєю поїздкою. Чоловіка Насті Каменських помітили в аеропорту Барселони, де він з’явився з валізами. Ця новина викликала численні коментарі та обговорення в соціальних мережах.

Інформацію про прибуття Потапа та його дружини Анастасії в аеропорт Барселони поширили в одному з українських Telegram-каналів, посилаючись на власні джерела. За цією інформацією, виглядає так, ніби зірковий чоловік вирішив відпочити за кордоном, коли виїзд чоловіка під час повномасштабного вторгнення — обмежено.

Потапа застукали в аеропорту Барселони: як полишив Україну

Проте, сам артист вніс певну ясність у цю всю епопею, опублікувавши повідомлення на своїй сторінці в Instagram. У своєму дописі він клянеться, що повертається в Україну через кілька днів.

“І я пливу поміж концертами, але обов’язково додому. Кілька днів у подорожі і післязавтра рідне обличчя”, — написав Потап.

Нові подорожі чоловіка Насті Каменських за кордон викликали певну полеміку в громадськості, не тільки зараз, а особливо на початку повномасштабної війни в Україні. Слід згадати, що знамените подружжя виїхало за кілька днів до повномасштабного вторгнення в Іспанію. На фоні цього артиста засуджували за те, що він покинув країну в такий складний час і довго перебував у Європі, коли на Батьківщині була чорна година. Такі характеристики, як “втікач” та “боягуз” були частими епітетами до персони репера.

Потап привітав дружину із новим концертом лише через 2 дні
Потапа застукали в аеропорту Барселони: як полишив Україну

Ну, і не можна не згадати, як Потап опинився в центрі скандалу після випуску пісні “Волонтер”, контекст якої ошелешив багатьох.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини