Він не старіє: дружина Дмитра Гордона показала, як він виглядає у день свого 56-річчя (ФОТО)

Відомий український журналіст Дмитро Гордон сьогодні святкує день свого народження. Дружина знаменитості показала, як він виглядає у 56 років – завжди молодий шоумен

Дмитро Гордон здобув популярність на українських телеекранах багато років тому. Сьогодні знаменитість веде власний YouTube-блог, в якому постійно публікує нові інтерв’ю з цікавими гостями та різноманітні журналістські сюжети. Шанувальники завжди уважно стежать за своїм кумиром, але зовсім не помічають, як він старіє.

У мережі навіть поширився жарт про те, що знаменитий український журналіст і зовсім не вміє старіти. Це вкотре довела дружина Дмитра Гордона, його колега-журналістка Олеся Бацман. Знаменитість у день свого народження опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм селфі зі своїм чоловіком. На кадрі можна чудово розгледіти, як виглядає Дмитро Гордон у день, коли йому виповнилось 56 років.

Олеся Бацман показала, як виглядає її чоловік Дмитро Гордон у день свого народження
Олеся Бацман показала, як виглядає її чоловік Дмитро Гордон у день свого народження

На опублікованій світлині зіркове подружжя в ошатному одязі позує на тлі театру імені Івана Франка, який знаходиться в українській столиці. Олеся Бацман щасливо усміхалась, поки ніжно притулялась до свого чоловіка. Дмитро Гордон, своєю чергою, також був щасливий проводити час зі своєю обраницею. Знаменитості дивились у камеру закоханими поглядами, поки дружина відомого журналіста знімкувала їх.

Як виглядає відомий український журналіст Дмитро Гордон у 56 років
Як виглядає відомий український журналіст Дмитро Гордон у 56 років

До слова, в описі до нової фотографії відома українська журналістка та блогерка залишила доволі лаконічне привітання для свого чоловіка. Знаменитість ніжно назвала коханого чоловіка Дімочкою, а також побажала йому, як і всім українцям, переможного неба над головою. Олеся Бацман не стала залишати багато слів в описі до публікації.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини