Схожі, як дві краплі води: діти-копії своїх зіркових батьків – Оля Полякова, Олена Кравець, Брежнєва

Іноді генетика працює неймовірно, і ми спостерігаємо, як діти виглядають, наче їхні зіркові батьки використовують функцію "copy&paste" при створенні зовнішності.

Та це не лише зовнішні схожості; діти також можуть успадковувати риси характеру та інтереси від своїх батьків. Українські знаменитості не виняток, і ось декілька прикладів дітей, які дуже схожі на своїх зіркових батьків.

Оля Полякова та її донька Маша

Оля Полякова, українська співачка, акторка, блогерка та телеведуча, має двох доньок. Її молодшу доньку, Алісу, часто порівнюють з батьком, і вони мають багато спільних рис у зовнішності. Але старша донька, Маша, схожа на свою матір у більшій мірі. Їхні риси обличчя, зокрема розріз очей, форма брів і овал обличчя, дуже схожі. Але спільною є не лише зовнішність – Маша також почала свій шлях у музичній кар’єрі.

Віра Брежнєва і її донька Соня

Віра Брежнєва, відома українська співачка, акторка та телеведуча, також має доньок, Сару і Соню. Старша донька, Соня, дуже схожа на свою матір, особливо за розрізом очей, довгими ногами, пишною шевелюрою і сяючою усмішкою. Соня також поділяє інтереси матері до кіно і моделінгу, і вона активно працює над розвитком своєї кар’єри.

Олена Кравець та її дочка Маша

Українська комічна акторка Олена Кравець має доньку Машу, і вони схожі, наче сестри. Маша успадкувала багато рис обличчя від своєї матері, включаючи усмішку, розріз очей, овал обличчя і виразні вилиці. Обидві також мають багато спільних інтересів, зокрема в танцях і активному веденні своїх сторінок в соціальних мережах, де Маша активно розвиває свій профіль в Instagram.

Ольга Сумська і її доньки

Доньки української акторки та телеведучої Ольги Сумської також схожі на свою матір. Старша донька, Тоня Паперна, подібна до своєї матері: довгі ноги, пишна шевелюра і сяюча усмішка. Молодша донька, Анна Борисюк, можливо, трохи більше взяла від свого батька, але все ж таки має спільні риси з обома батьками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини