Як виглядає чоловік Анастасії Приходько: справжній джентльмен залишається у тіні популярної дружини (ФОТО)

Відома українська співачка Анастасія Приходько давно й щасливо заміжня за своїм обранцем. Як виглядає чоловік популярної артистки, який готовий заради неї на все?

Анастасія Приходько, відома українська співачка, встигла не лише побудувати приголомшливу кар’єру, але й влаштувати особисте життя. Знаменитість перебуває у шлюбі вже 10 років. За свого обранця артистка вийшла заміж 2013 року. Разом закохані виховують спільних дітей і крокують пліч-о-пліч попри всі негаразди. А ось як виглядає чоловік, який готовий заради Приходько на все?

Приходько показала свого чоловіка

Відома українська співачка вийшла заміж за чоловіка Олександра 10 років тому. Зіркова пара зіграла весілля у колі близьких та друзів, а ось повінчались закохані лише через шість років після церемонії у РАЦСі. У шлюбі з коханим Анастасія Приходько стала матір’ю двох синів, яких виховує у злагоді та щасті.

Відома українська співачка вже багато років перебуває у шлюбі з коханим чоловіком
Відома українська співачка вже багато років перебуває у шлюбі з коханим чоловіком

В інтерв’ю для Слави Дьоміна артистка розповіла про свої стосунки з обранцем. За словами Анастасії Приходько, вони з коханим ніколи не сваряться. Ба більше, в їхній родині не буває такого, аби між подружжям виникали непорозуміння. Навіть якщо думки в чомусь не збігаються, закохані швидко знаходять шляхи вирішення тих чи інших ситуацій.

Крім того, знаменита українська співачка розповіла і про інший чуттєвий момент зі стосунків зі своїми коханим чоловіком. Так, за спогадами Анастасії Приходько, одного разу вона розповіла своєму обранцю, що під час гастролей у неї немає часу на відпочинок. Тоді чоловік придбав для коханої матрац, розмір якого ідеально підходить для заднього сидіння її машини – тепер співачка може комфортно спати прямо у дорозі на концерти.

Анастасія Приходько рідко розповідає про деталі свого особистого життя та шлюбу
Анастасія Приходько рідко розповідає про деталі свого особистого життя та шлюбу

Варто також зазначити, що раніше відома українська співачка Анастасія Приходько розповідала, що її чоловік Олександр є її першим та єдиним коханням. Знаменитість визнала, що вдячна Богу за те, що в її житті все склалось саме так.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини