Шлюб Олі Полякової дав тріщину: Вадим Буряковський публічно позалицявся до відомої режисерки – подробиці

Чоловік відомої української співачки Олі Полякової Вадим Буряковський засвітився з іншою жінкою. Що про це відомо та хто став об'єктом уваги бізнесмена?

Оля Полякова, відома українська співачка, вже багато років перебуває у шлюбі зі своїм коханим обранцем. Так, знаменитість вийшла заміж за Вадима Буряковського майже 20 років тому, втім їхні стосунки і сьогодні залишаються одними з найобговорюваніших у всій країні. Так, наприклад, нещодавно чоловіка зірки заскочили за обіймами з іншою жінкою. Що про це відомо?

Чоловік Полякової з іншою

Нещодавно у Києві відбувся великий сольний концерт відомої української співачки. На заході побувало чимало гостей. Зокрема, до зірки на виступ прийшов її чоловік Вадим Буряковський і режисерка Олена Вінярська, яка зняла для співачки не один кліп. Поки Полякова проводила репетицію, на сторінці кліпмейкерки з’явилось цікаве фото з Буряковським. Олена Вінярська зазначила, що приглядає за коханим співачки, поки вона зайнята роботою.

У мережі з'явились фотографії чоловіка Олі Полякової з іншою жінкою
У мережі з’явились фотографії чоловіка Олі Полякової з іншою жінкою

Як можна побачити на кадрі, Вадим Буряковський не став чинити опір такій пропозиції режисерки. Ба більше, знаменитий бізнесмен пояснив користувачам мережі, що подібну поведінку його кохана дружина дозволяє йому всі роки їхнього шлюбу. За словами Буряковського, Полякова не бачить у цьому нічого поганого.

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка Оля Полякова розповідала про те, що в її шлюбі з чоловіком трапляються непорозуміння. Так, знаменитість розповідала про те, що вони з Вадимом Буряковським почали відчувати чималу різницю у віці. За словами співачки, її коханому вже хочеться спокійного та тихого життя.

Оля Полякова розповіла про негаразди у шлюбі зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським
Оля Полякова розповіла про негаразди у шлюбі зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським

А ось сама Суперблондинка до такого плину життя ще не готова. Оля Полякова зізнається, що попри таку гостру різницю в потребах, вони з обранцем навчились знаходити компроміси. Так, наприклад, розповіла зірка, поки Вадим Буряковський відпочиває чи навіть спить, вона приділяє час втіленню у життя своїх шалених ідей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини