У майже однакових спортивних костюмах: Влад Яма показав, як він з дружиною виглядає після переїзду у США

Відомий український хореограф Влад Яма після початку повномасштабної війни переїхав жити до США. Знаменитість зізнався, як сильно він із дружиною змінився після початку нового життя

Влад Яма, відомий український танцівник і хореограф, у перший день повномасштабного вторгнення виїхав з України. Знаменитість разом із дружиною та сином оселився у США, де залишається і до сьогодні. Особистий блог у соціальній мережі Інстаграм знаменитість веде не так активно, як раніше. Втім, час від часу на його сторінці таки з’являються свіжі світлини та дописи.

Яма показався з дружиною

Так, наприклад, нещодавно відомий український танцівник показав нову фотографію, на якій позував зі своєю коханою дружиною. Знаменитість опублікував чорно-білу світлину, на якій тримає кохану за руку й кудись крокує. В описі до нового кадру Влад Яма зазначив, що вони з дружиною планують вирушити на загадковий, але цікавий захід. Знаменитість не став уточнювати, куди саме вони тримають шлях.

Влад Яма показався на свіжій світлині зі своєю дружиною
Влад Яма показався на свіжій світлині зі своєю дружиною

Варто зазначити, що на опублікованій фотографії можна добре розгледіти, як сьогодні виглядають Влад Яма та його дружина. Зіркова пара має чудовий вигляд, вони підтягнуті та спортивні. Ймовірно, за кордоном знаменитості не забувають про заняття спортом і підтримують правильний план харчування.

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни відомий український хореограф Влад Яма втрапив у серйозний скандал. 24 лютого знаменитість разом із дружиною та маленьким сином виїхав за межі України, а користувачі мережі і досі не можуть зрозуміти, як це сталось, адже одразу після нападу російської армії кордони були закриті.

Влад Яма продемонстрував шанувальникам, як змінився після переїзду до США
Влад Яма продемонстрував шанувальникам, як змінився після переїзду до США

На запитання шанувальників і хейтерів Влад Яма не відповідає і воліє зберігати мовчання у темі, що стосується його переїзду.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини