Олександр Педан показав рідкісне фото своєї красуні-дружини: кохана не дозволяє публікувати спільні фото

Олександр Педан вже 20 років перебуває у шлюбі зі своєю дружиною, але жінка категорично проти того, щоб бути публічною особою. Саме тому спільні фото подружжя побачити можна не так часто.

Олександр Педан одружився зі своєю коханою Інною в 2003 році і зараз вони виховують двох прекрасних дітей – донька Валерія та син Марк. Прихильники чоловіка в Мережі були спантеличені через те, що Олександр майже не показує свою кохану у соціальних мережах, але ведучий зізнався, що його дружина проти того, щоб “світитися” на публіці. Вона зовсім не публічна людина і тому не хоче, щоб її бачила така велика аудиторія, як в її чоловіка.

На просторах Мережі все ж можна побачити спільні кадри з красунею-дружиною і варто зазначити, що Інна – справжня красуня, з якою чоловікові дуже пощастило. Крім спільного виховання дітей кохана дружина допомагає йому у будь-яких починаннях та завжди підтримує всі його ідеї. За це Олександр дуже вдячний Інні і цінує її вклад у його розвиток.

Олександр Педан показав свою дружину
Олександр Педан показав свою дружину

До слова, старша донька подружжя активно допомагає розвивати знання про українську освіту. На одному з українських порталів можна побачити цілу серію випусків Олександра Педана та доньки валерії про працевлаштування студентів, умови проживання у гуртожитках, сучасні умови навчання для студентів та багато інших цікавих тем. Валерія самостійно проявила ініціативу у цьому, а зірковому батькові не залишалося нічого, крім підтримки своєї донечки.

Син Олександра та Інни цьогоріч пішов у перший клас, чим телеведучий з радістю похизувався в Мережі. Педан радіє, що його син має таку молживість саме в Україні і без кінця дякує за це українським захисникам.

“Дякую нашим ЗСУ за те, що подарували цей ранок. Це перше і надважливе свято для Маріка та всієї нашої родини. Бажаю всім батькам, дітям та вчителям натхненного, працьовитого, спокійного навчального року. Пам’ятайте, що наші діти точно не мають залишати можливість навчатися, тому що саме на їх плечах майбутнє України, яке виборюємо надзусиллями”, – писав ведучий.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини