Катерина Осадча показала молоду себе на фотосесії, яка відбулася 25 років тому: “Не змінилася”

Телеведуча, відома своєю яскравістю та інтерв'юваннями у популярній програмі "Світське життя", Катерина Осадча, яка є дружиною також відомого шоумена Юрія Горбунова, завжди в центрі уваги глядачів.

Зіркова телеведуча та відомий інтерв’юер популярної програми “Світське життя”, Катерина Осадча, завжди вміла дивувати своїх шанувальників своєю неповторною елегантністю та витонченим смаком. Останнім часом, вона вирішила порадувати прихильників особливим експериментом, провівши цікаве опитування.

На своїй сторінці в Instagram, Катерина Осадча розмістила відео, у якому продемонструвала свій сучасний діловий образ. Вона обрала сірий костюм, який гармонійно доповнила білосніжною сорочкою з незвичайною прикрасою на комірці. Жовта металева прикраса надала образу особливий шарм. Завершила стильний образ ведуча білими кросівками.

Катерина Осадча показала себе у юності

Цей образ нагадав Катерині Осадчі про її юність, коли вона була молодою моделлю та позувала для глянцевого видання. Співставляючи обидва варіанти, вона відзначила, що “така сама, тільки зморшок побільшало”. Справді, не дивно, що з роками з’являються зморшки, але вони додають обличчю тільки виразності та шарму.

Я
Як виглядала Осадча 25 років тому: майже не змінилася 

Своїх прихильників ведуча запросила здогадатися, для якого видання вона нещодавно позувала та брав участь у фотосесії. Багато шанувальників назвали відомий жіночий модний журнал Vogue, з яким Катерина Осадча співпрацює протягом багатьох років.

Катерина Осадча продовжує залишатися прикладом елегантності та натуральної краси для своїх прихильників. Її бездоганний смак та впевненість в собі надихають багатьох жінок на стиль та гідність.

Нагадаємо, що нещодавно Катерина Осадча та Юрій Горбунов взяли сина на зйомки проєкту “Голос Країни”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини