Парні образи в ніжних кольорах: Надя Дорофєєва показала кохання з Мішею Кацуріним

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін продовжують будувати свої стосунки у шлюбі. Не дивлячись на те, що у обох зірок дуже щільні графіки, вони знаходять час для спільних прогулянок.

Стосунки Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна сповнені любові та світлих почуттів. Принаймні, такі стосунки закохане подружжя транслюють у своїх соціальних мережах. Днями Надя Дорофєєва похизувалася стильними парними образами, в яких вони з коханим відправилися на прогулянку чи про справах.

Подружжя обрали для виходу у світ стримані пастельні кольори, які вдало комбінуються між собою. Надя Дорофєєва одягнула світло-сіру кофтину у спортивному стилі, класничну спідницю, яку в народі називають “спідниця школярки” та сірі гетри в тон до спідниці з чорними ботфортами. Макіяж в зірки був стриманий, а з аксесуарів співачка обрала лише обручку на безіменному пальці.

Парні образи Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна
Парні образи Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна

Міша Кацурін, в свою чергу, ідеально доповнив кольорову гаму своєї коханої. Приємний на дотик бежевий светр у стилі поло, чорні широкі штани, які нагадують спортивний стиль і звичайні класичні кеди на плоскій підошві. У вусі чоловіка, як завжди, елегантно виблискує сережка, яка служить головним аксесуаром в образі ресторатора.

Варто зазначити, що в загальну картинку ідеально вписався навіть манікюр Дорофєєвої. Зірка зупинила свій вибір гель-лаку на бежевому відтінку в тон до светра Кацуріна. Закохані тримаються за руки і позують для фото, яке Надя опублікувала у сторіз.

Частині прихильників екс-пари Дантеса та Дорофєєвої досі не дають спокою стосунки Наді та Міші. Злі язики продовжують атакувати коментарі неприємними словами про їхній союз, але закохані не звертають на ще жодної уваги, а навпаки – кепкують і продовжують публікувати спільні фото.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини