Від елегантної брюнетки до вишуканої білявки один крок: Маша Єфросиніна кардинально змінила зовнішність

Хто б міг подумати, що Маша Єфросиніна наважиться на кардинальні зміни зовнішності. Зірка зʼявилася перед своїми прихильниками з довгим та білим волоссям, як в Олі Полякової.

Образ Маші Єфросиніної вже багато років залишається незмінним. Всі знають ведучу, як елегантну та стриману брюнетку і навіть уявити не могли, що вона може змінити свій звичний стиль, але їй це все ж таки вдалося. Маша Єфросиніна несподівано для всіх стала білявкою. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як зірка наважилася на таке перевтілення.

Ведуча опублікувала відео у себе в Інстаграм, на якому позує разом з Олею Поляковою у її вбранні. З першого разу навіть неможливо впізнати, що на відео й справді Маша Єфросиніна. Довге, світле та хвилясте волосся – в такому образі зʼявилася зірка разом зі своєю подружкою.

“Що скажете?”, – запиталася ведуча у своїх прихильників.

Маша Єфросиніна стала білявкою
Маша Єфросиніна стала білявкою

Також Маша приміряла одну з корон Олі Полякової і здивувалася, що та дуже важка. Подружка навіть поцікавилася, як та ходить з такими важкими коронами і знаходить в собі сили для того, щоб танцювати з такою конструкцією на голові. Оля Полякова, в свою чергу, зробила чимало компліментів Єфросиніній стосовно зміни її зовнішності.

“Нафарбуємо рожеві губи, зробимо стрілки. Боже, яка ти гарна”, – каже Полякова.

Як виявилося, Маша лише приміряла сценічну перуку Олі Полякової, але прихильники здивувалися не на жарт. Більшість й справді подумали, що Єфросиніна наважилася на фарбування у блондинку та нарощення волосся, як в Полякової. Користувачі Мережі почали порівнювати зірку з її колегами з шоу-бізнесу.

  • “Викапана Ольга Сумька!”,
  • “Перша думка: якого чорта в мене Марченко в стрічці!”,
  • “А мені дуже схожа на Лободу”,
  • “Вам дуже личить цей образ, чи наче сестра Олічки Полякової”, – пишуть прихильники зірки.
Маша Єфросиніна кардинально змінила образ
Маша Єфросиніна кардинально змінила образ

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини