Надя Дорофєєва замилувала ранковим селфі зі своїм чоловіком Мішею Кацуріним: з Дантесом таких фото не робила

Новоспечене зіркове подружжя не припиняє милувати своїх шанувальників ніжними кадрами та спільними прогулянками. Цього разу Надя Дорофєєва показала світлину з машини

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та її новоспечений чоловік Михайло Кацурін проводять разом багато часу. Зіркова пара не просто разом живе та відпочиває – знаменитості навіть почали працювати разом. Так, наприклад, нещодавно українська артистка повідомила, що її обранець виступить разом із нею на майбутньому зимовому концерті.

Дорофєєва про виступ із Кацуріним

Знаменитість опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі новий допис, в якому розповіла, що 9 грудня відбудеться її концерт у Києві. Виступатиме артистка не сама. За словами Наді Дорофєєвої, до неї приєднається її чоловік Михайло Кацурін, який також є співавтором однієї з пісень. Відома українська співачка зазначила, що з нетерпінням чекає на цей концерт і запрошує своїх шанувальників прийти на її виступ.

Надя Дорофєєва повідомила, що Михайло Кацурін виступить із нею на концерті
Надя Дорофєєва повідомила, що Михайло Кацурін виступить із нею на концерті

Розповідь про свій майбутній концерт відома українська співачка супроводила романтичною фотографією зі своїм новоспеченим чоловіком. Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін сиділи на передніх сидіннях автомобіля та уважно дивились у камеру. Зіркова пара виглядала разом щасливою.

Надя Дорофєєва показала романтичне фото зі своїм новоспеченим чоловіком Мішею Кацуріним
Надя Дорофєєва показала романтичне фото зі своїм новоспеченим чоловіком Мішею Кацуріним

Нагадаємо, що зіркова пара одружилась на початку цього літа. Знаменитості довго тримали у таємниці той факт, що тепер їхні стосунки зареєстровані офіційно. Ба більше, Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін влаштували таємне весілля за Києвом. За чутками, закохані навіть просили своїх гостей заклеювати камери їхніх смартфонів, аби ні одна світлина із заходу не потрапила у мережу до того, як пара сама оголосить про одруження.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини