17 тисяч гривень за сукню українського бренду: Леся Нікітюк похизувалася фігурою у стильному вбранні

Леся Нікітюк відрізняється від інших своїм відмінним почуттям гумору та відмінним стилем в одязі. Днями телеведуча зʼявилася у трендовій сукні за 17 тисяч гривень.

Леся Нікітюк отримала свою популярність завдяки участі у різноманітних комедійних українських шоу і за дуже короткий час стала фавориткою мільйонів українців. Незважаючи на щільний графік під час телевізійної карʼєри дівчина активно веде свій блог у соціальних мережах, який налічує понад 4 мільйони підписників в Інстаграм.

Крім великої популярності на телебаченні та у соціальних мережах головна ведуча програми “Хто Зверху?” активно слідкує за своїм харчуванням та фігурою. Такі висновки можна зробити з фотографій, які зірка публікує у соціальних мережах. В одній з останніх публікацій Нікітюк показалася у стильній сукні чорного кольору з білим комірцем та невагомими рукавами від українського бренду Mazini.

Леся Нікітюк в сукні за 17 тисяч гривень
Леся Нікітюк в сукні за 17 тисяч гривень

Прихильникам Лесі дуже сподобалося таке вбрання. Зірку засипали численною кількістю компліментів та й сам бренд одягу залишив позитивний коментар під фото.

  • “Вам дуже пасує!”,
  • “Ви така гарна, я хочу в дорослому житті бути схожою на вас”,
  • “Наша Лесюня як завжди на вершині! Просто неймовірна жінка”, – пишуть в Мережі.

Така сукня, як на Лесі, коштує немало – 17 тисяч гривень. Відповідну інформацію можна побачити на офіційній сторінці українського бренду Mazini. Як пишуть представники бренду – це сукня довжини міді з акцентними манжетами та коміром точно підкреслить жіночність будь-якої дівчини. Це вбрання стало справжнім бестселлером, але ціна для звичайних українок кусається.

Ціна за сукню Лесі Нікітюк
Ціна за сукню Лесі Нікітюк

Нагадаємо, нещодавно Леся Нікітюк відсвяткувала свій день народження. Зірці виповнилося 36 років і вона зізналася, що найбільше мріє про закінчення війни і побажала кожному зі своїх прихильників більше посміхатися і не засмучуватися за будь-яких обставин.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини