Співачка Олена Тополя показала архівні світлини з чоловіком 20-річної давнини: не змінилася (ФОТО)

Інстаграм-акаунт Олени Тополі нещодавно став ареною для споглядання і ностальгії, коли фанати виявили фото її молодості, датоване 2003 роком.

Світлина дружини Тараса Тополі з року 2003 розкрила перед підписниками Інстаграму неймовірний вигляд та персональну історію зіркової пари. Олена Тополі, лише 17-річна, вражає не лише стильним вбранням, але й волоссям, що спадає до низької лінії талії, надаючи їй вигляд неперевершеної краси.

Подивившись на архівне фото, Олена зауважила, що час не змінив лише одне – її волосся. У коментарях, Alyosha визнала, що таємниця її пишної шевелюри – відсутність ножиць. Фанати залишаються прихильниками цього довгого та вишуканого волосся, підкреслюючи, що 20 років пройшли майже непомітно для Тополі, а її жіночність лише підкреслилася.

Олена та Тарас Тополя 20 років тому
Олена та Тарас Тополя 20 років тому

Тополі стала матір’ю вперше у 27 років. Фото з 2003 року свідчить про часи, коли вона ще не знала свого майбутнього та не була ознайомлена з Тарасом. Подружжя почало свої стосунки таємно, і тільки після народження першого дитини вони вирішили відкрити своє кохання перед світом.

Я
Як виглядали Олена та Тарас Тополя у молодості

Закохані стверджують, що їхній роман тривав тривалий час в таємниці. Коли Олена зачала чекати, вони вирішили відкрити свою історію. Тим не менш, весілля відбулося пізніше, після того, як Тополі вирушила до Америки, щоб народити свого сина. Повернувшись до Києва, вони урочисто одружилися, забезпечивши дитині повноцінну сім’ю.

Олена Тополі продовжує вражати своєю красою та силується в материнстві, а її довге волосся залишається символом її неперевершеної жіночності та краси. Її історія – це історія кохання, тривалості та радощів материнства.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини