“Мама” Вєрки Сердючки запалила танцями на весіллі доньки: у мережі з’явились перші кадри з одруження (ФОТО)

Українська акторка Інна Білоконь, відома своїм теплим образом "мами" Вєрки Сердючки, тепер переживає радість материнства в реальному житті. Її єдина донька Яна вийшла заміж.

Українська акторка Інна Білоконь, відома своєю роллю “мами” Вєрки Сердючки, розкрила перед своїми шанувальниками важливий момент з її особистого життя. Її єдина донька Яна стала на щасливий шлях подружжя, і зіркова мама не могла не поділитися цією новиною з великою радістю.

На сторінці в Instagram Інна Білоконь опублікувала атмосферне фото з весілля Яни. На знімку видно, як донька ніжно обіймає свого коханого і покладає голову на його плече. Обличчя щасливого нареченого, правда, залишається прихованим від камери, але яскраво виблискує обличчя Яни.

О
Інна Білоконь із своєю донькою: дуже схожі

Шанувальники Інни Білоконь захоплено зазначили, наскільки донька схожа на свою талановиту матір. Коментарі під фото в основному виражають щирі вітання та побажання щасливої долі молодятам. Люди вітають Яну і її обранця, виражаючи надію на довгі та щасливі роки разом.

Не менш захоплююче, ніж саме весілля, є те, як Інна Білоконь зберігає приватність своєї родини. Інформації про те, де та коли відбулося весілля, а також ім’я нареченого, зіркова акторка не розкриває, залишаючи цей особистий момент недоторканим.

Радісна новина про весілля Яни стала своєрідним сюрпризом для шанувальників Інни Білоконь, які разом із нею діляться радістю цього важливого моменту в житті їх улюбленої акторки. Бажаємо молодятам найкращого і найщасливішого подружжя!

Нагадаємо, що нещодавно Андрій Данилко мило та зворушливо привітав Інну із Днем народження. Він привіз їй смачний букетик із солоних закусок та побажав усього найкращого.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини