Соломія Вітвіцька вдруге вийде заміж? Колега Алли Мазур натякнула, що після розлучення знову закохалася

Соломія Вітвіцька вже тривалий час носить статус розлученої жінки. Проте, як виявилося, ведуча не сумує та вже знайшла нове щастя. Про стосунки зірки — детальніше у матеріалі.

43-річна ведуча каналу “1+1” Соломія Вітвицька, яка рідко наважується на інтерв’ю та відвертості з глядачами, нещодавно розкрила деякі деталі свого особистого життя, яке розпочала з нової сторінки після розлучення з колишнім чоловіком Владом Кочатковим. Своєю романтичною історією селебріті вирішила поділитися цією новиною з глядачами у спеціальному інтерв’ю зі Славою Дьоміним. Соломія Вітвицька визнала, що зараз вона відчуває себе закоханою, але вирішила залишити подробиці свого особистого життя поза софітами та камерами.

Журналістка зазначила, що після розлучення, яке сталося у 2021 році, вона не залишилася самотньою, але ім’я нового обранця знаменитості наразі досі є невідомим. Не зізнається зірка і про те, хто ж за професією її коханий.

Соломія Вітвицька також згадала про свої колишні відносини з Владом Кочатковим, з яким вони пробули у шлюбі з 2013 року по 2021. Відзначивши важливість інтимності та близькості в особистому, вона вирішила сконцентруватися на новому етапі свого життя та розвитку свого нового життя.

Соломія Вітвіцька показала свого екс-чоловіка в мережі

Варто відзначити, що селебріті ще два роки тому взяла не робити зі свого розлучення піар-епопеї. Вона чесно про все розповіла на своїй сторінці в Інстаграмі та показала екологічне ставлення до екс-чоловіка. Окрім того, що ведуча ніколи не згадувала колишнього коханого у негативному світлі, не витягувала “брудної білизни” на люди, вона ще й об’єдналася з ним на початку повномасштабного вторгнення. Знаменитість також проводжала Владислава на фронт, коли той пішов боронити Батьківщину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини