Рожева шубка та синя джинсова спідниця: закохана Могилевська показалась на засніженому ґанку свого будинку

Відома українська співачка Наталія Могилевська продемонструвала, як виглядає закохана жінка. Знаменитість показалась на ґанку свого заміського будинку.

Закохана жінка, яку цінує та оберігає чоловік, змінюється на очах. Це шанувальники можуть побачити на прикладі відомої української співачки Наталії Могилевської. Нещодавно артистка розмістила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм світлину, на якій показалась у ранковому образі на засніженому ґанку свого заміського будинку. Зірка була усміхнена та щаслива.

Могилевська показала ранковий образ

З красивим макіяжем на обличчі, витонченими кучерями та у стильному образі знаменитість грайливо подивилась у камеру. Фотографію артистка зробила прямо на ґанку свого будинку, де кожен ранок проводить із коханим чоловіком. Ніжна рожева шубка та джинсова спідниця створили елегантний образ, в якому знаменитість була буквально схожою на принцесу. Фотографія передавала щасливий настрій артистки, адже кохана жінка завжди сяє красою та щастям.

Наталія Могилевська показала, як виглядає з самого ранку у своєму заміському будинку
Наталія Могилевська показала, як виглядає з самого ранку у своєму заміському будинку

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни відома українська співачка Наталія Могилевська знайшла своє кохання. Знаменитість в одному з інтерв’ю розповіла про те, що у буремні та важкі для країни та українців часи їй пощастило знайти людину, яка у всьому її підтримує. Зірка воліє не ділитись деталями свого приватного життя, втім деякі секрети таки розкриває.

Що відомо про особисте життя української співачки Наталії Могилевської
Що відомо про особисте життя української співачки Наталії Могилевської

Так, наприклад, у День всіх закоханих цьогоріч Наталія Могилевська нарешті розсекретила ім’я свого коханого обранця. Як виявилось, 14 лютого для зіркової пари – особлива дата. Оскільки чоловіка відомої української артистки звати Валентин, вони у цей день відзначають одразу два свята.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини