Екс-дружина Остапчука показала, якою була 30 років тому: маленька, але з серйозним поглядом (ФОТО)

Відома українська блогерка Христина Горняк вирішила пригадати дитячі роки. Знаменитість показала, якою була раніше – зірка за 30 років майже не змінилась.

Христина Горняк, відома українська блогерка та колишня дружина шоумена Володимира Остапчука, після їхнього розлучення не втратила своїх відданих шанувальників. Нині знаменитість активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де часто ділиться новими фотографіями та цікавими історіями. Нещодавно зірка пригадала дитинство.

Христина Горняк у дитинстві

У своєму Інстаграм-блозі знаменитість розповіла, що її дитинство минуло чудово, а в дорослому віці вона зберегла теплі та близькі взаємини зі своїми рідними. Попри те, що батьки блогерки розлучились, коли вона була маленькою, зірка зізнається, що їй вдалось зберегти теплі стосунки і з мамою, і з батьком. Крім того, блогерка спілкується і зі своїми братами – дітьми батька від другого шлюбу.

Відома українська блогерка показала, якою була багато років тому у дитинстві
Відома українська блогерка показала, якою була багато років тому у дитинстві

Саме з одним зі своїх братів Христина Горняк позувала на свіжій фотографії, яку опублікувала на особистій Інстаграм-сторінці. Знаменитість показала два кадри, різниця між якими складає 25 років. На другому фото вона стоїть поруч зі своїм братом в одному з розважальних центрів – зіркова родина зібралась разом, аби провести час у сімейному колі. На першій фотографії відома українська блогерка тримає на руках свого молодшого брата, коли двоє ще маленькі.

Як виглядає колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк зараз
Як виглядає колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк зараз

Христина Горняк поділилась зі своїми шанувальниками зізнанням, що особливо вдячна своїм батькам за те, що вони зуміли правильно розлучитись – без шкоди для її морального здоров’я. Блогерка розповіла, що вона відчувала любов одночасно від двох батьків, а друга дружина батька та їхні спільні діти не стали для Горняк чужими.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини