Діва Монро показала, як виглядала до пластики та ботоксу: це не ефектна і стильна білявка, якою ми її знаємо

Відома українська шоувумен діва Монро вирішила пригадати минуле та показала, якою була задовго до свого перевтілення. Зірка розмістила на своїй сторінці архівну світлину.

Діва Монро свого часу стала найяскравішою та епатажною представницею ЛГБТ-спільноти. Знаменитість починала кар’єру в українській столиці наприкінці 1990-х років, а сьогодні є відомою блогеркою та шоувумен. Невгамовна Монро, як називає себе артистка, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де не втрачає можливості поділитись зі своїми шанувальниками свіжими світлинами.

Якою була діва Монро до перевтілення

Іноді артистка ділиться й архівними знімками. Так, наприклад, нещодавно Діва Монро вирішила продемонструвати підписникам, як виглядала до свого перевтілення. Знаменитість показала архівний кадр, на якому ще не користувалась послугами косметолога – тоді Монро була такою, як народилась. Без ботоксу та пластичних втручань знаменитість мала дещо округле обличчя, але користувачі мережі у коментарях відзначили, що зірка завжди була симпатичною.

Українська діва Монро показала, якою була до пластики та ботоксу
Українська діва Монро показала, якою була до пластики та ботоксу

В описі до свого нового допису відома українська шоувумен розповіла, що вночі їй несподівано захотілось поблукати своїм архівом. Так, Монро відшукала фотографію багаторічної давнини. На опублікованій світлині майбутня зірка лише починала свій шлях перевтілення, а тому виглядала зовсім по-іншому.

Діва Монро розповіла, з чого починається любов до себе
Діва Монро розповіла, з чого починається любов до себе

Варто зазначити, що новим дописом знаменита Монро вирішила надихнути своїх шанувальників. Зірка зазначила, що життя жінки стає набагато кращим, коли вона позбувається від негідного чоловіка поруч та додає у свою зовнішність трішки філерів. На думку підписників артистки, філери – справа другорядна, а ось із поганими людьми поруч і дійсно потрібно терміново прощатись.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини