“Ми знову повернулися”: Наталія Могилевська показала архівні кадри з ще живим Кузьмою Скрябіним

Наталія Могилевська вирішила пригадати минуле і опублікувала кілька цікавих кадрів. На одному з фото прихильники співачки побачили молодого Кузьму Скрябіна.

Відома українська співачка Наталя Могилевська вирішила опублікувати кілька фотографій зі свого минулого. Зірка присвятила цілий пост авторці деяких її пісень і розповіла невелику історію з їхнього спільного минулого і, як виявилося, Могилевська підтримувала тісне спілкування з Кузьмою Скрябіним, про що свідчить їхнє спільне фото, яке Могилевська також опублікувала в пості.

Артистка розповіла про Наталію Лей, з якою вони співпрацюють вже більше 20 років. Жінка написала Могилевській багато хітів, одним з яких була пісня “Покохай мене такою”. Як виявилося, жінки почали знову співпрацювати, оскільки авторкою новою пісні Могилевської “Я повертаюся” стала саме Наталія Лей, яка не на жарт переймалася премʼєрою цієї пісні.

“Вона дуже хвилювалася, бо вклала в неї дуже багато особистого. Зараз вона тут і дуже щаслива за цю премʼєру. Сьогодні ми знов повернулися до співпраці”, – розповіла Могилевська.

Наталія Могилевська показала архівне фото з Скрябіним
Наталія Могилевська показала архівне фото з Скрябіним

На одній з фотографій, яку опублікувала співачка, можна побачити молоду Могилевську, авторку її пісень Наталію Лей, її чоловіка Сергія Підкаура та Кузьму Скрябіна. Прихильники артистів засипали пост Наталії приємними коментарями з нотами ностальгії та суму за Кузьмою:

“Кузьма… Як тебе не вистачає”.

Крім цього користувачі Мережі похвалили Могилевську за те, що вона публічно подякувала авторці своїх пісень, оскільки мало хто з артистів це робить і дуже часто такі люди залишаються в тіні. Наталія щиро подякувала Лей за співпрацю і сподівається на те, що жінка не перестане писати пісні та тішити прихильників новими музичними шедеврами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини